Reiszoeker

Reisblog

Reisverhalen, tips & reisinspiratie

Afrika

Afrika is natuurlijk bekend om de safari, maar er zijn zoveel andere dingen te ontdekken zoals immense natuurwonderen of verschillende stammen. Reistips van collega's, reisbegeleiders en reizigers lezen over Afrika? Wij delen graag de leukste recepten, verslagen, tips, foto's en andere inspirerende verhalen met jou. In Afrika biedt Shoestring reizen aan naar Botswana, Egypte, Ethiopië, Kenia, Madagascar, Malawi, Marokko, Namibie, Tanzania, Zambia en natuurlijk Zuid-Afrika.

 

Lees meer

Aziƫ

Als je van ver reizen houdt ben je zeker al eens in Azië geweest. Dit is natuurlijk het backpackers oord voor jonge reizigers. Lekker goedkoop, een hele andere cultuur maar toch ook lekker weer en voldoende strand. Reistips van collega's, reisbegeleiders en reizigers lezen over Azië? Wij delen graag de leukste recepten, verslagen, tips, foto's en andere inspirerende verhalen met jou. In Azië biedt Shoestring reizen aan naar Birma, Cambodja, China, Filipijnen, India, Indonesië, Japan, Kirgizië, Laos, Malediven, Mongolië, Myanmar, Nepal, Noord-Korea, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Tibet en Vietnam.

 

Lees meer

Europa

Dichtbij en kort op reis, maar wel gezellig in een groep of toch individueel? Alle reistips van collega's, reisbegeleiders en reizigers lezen over Europa vind je hier! Wij delen graag de leukste recepten, verslagen, tips, foto's en andere inspirerende verhalen met jou. In Europa biedt Shoestring reizen aan naar Armenië, Bosnië Herzegovina, Georgië, Griekenland, Kroatië, Montenegro, Noorwegen, Polen, Portugal, Rusland, Slovenië, Spanje of ga mee met de Transsiberië Express.

 

 

Lees meer

Midden-Amerika

Cocktails drinken met een sombrero op je hoofd, oldtimers kijken in Cuba of mee jammen op alle reggae. Het is allemaal mogelijk in Midden-Amerika! Reistips van collega's, reisbegeleiders en reizigers lezen over Azie? Wij delen graag de leukste recepten, verslagen, tips, foto's en andere  inspirerende verhalen met jou. In Midden-Amerika biedt Shoestring reizen aan naar Belize, Costa Rica, Cuba, Guatemala, Honduras, Jamaica, Mexico (Maya route), Nicaragua en Panama.

 

Lees meer

Zuid-Amerika

Gebergte, jungle of strand? In Zuid-Amerika vind je het allemaal! Van het Amazoneregenwoud in het noorden van Brazilië tot de gletsjers in het zuiden van Argentinië. Reistips van collega's, reisbegeleiders en reizigers lezen over Zuid-Amerika? Wij delen graag de leukste recepten, verslagen, tips, foto's en andere inspirerende verhalen met jou. In Zuid-Amerika biedt Shoestring reizen aan naar Argentinië, Bolivia, Brazilië, Colombia, Ecuador, Paraguay en Peru.

 

Lees meer

Midden-Oosten

Woestijnen, eeuwenoude steden, antieke paleizen en markten met geurige kruiden vind je hier allemaal terug in het Midden-Oosten. Reistips van collega's, reisbegeleiders en reizigers lezen over het Midden-Oosten? Wij delen graag de leukste recepten, verslagen, tips, foto's en andere  inspirerende verhalen met jou. In het Midden-Oosten biedt Shoestring reizen aan naar Egypte, Iran, Jordanië en Marokko. 

 

Lees meer

Algemene reistips

Hier lees je van alles, van hoe je de mooiste foto's maakt tot de leukste Shoestring reisbegeleiders. Reistips van collega's, reisbegeleiders en reizigers lezen? Wij delen graag de leukste recepten, verslagen, tips, foto's en andere  inspirerende verhalen met jou. 

 

Lees meer

Duurzaam reizen

Reizen en duurzaamheid: een veelbesproken onderwerp. Op deze blogpagina vind je van alles over het onderwerp duurzaam reizen, van tips die je zelf direct kunt toepassen tot inspirerende reiservaringen en de mooiste video's. 

 

Lees meer