Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Single reizen

Alleen reizen maar toch samen, dát zijn de single reizen van Shoestring. Ontdek de meest exotische bestemmingen van de wereld met gelijkgestemde reisgenoten waarbij je de keus hebt om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen. Op die manier leer je niet alleen andere landen en culturen kennen, maar kom je bovendien op eenvoudige wijze in contact met je reisgenoten.

In vergelijking met de andere reizen zijn de routes en voorwaarden van de single reizen identiek en is het enige verschil dat er geen stelletjes deel mogen nemen aan de reizen. Alle deelnemers vertrekken dus met hetzelfde uitgangspunt, waardoor je op een ongedwongen manier met elkaar kennismaakt en er vanaf het eerste moment een prettige en saamhorige sfeer aanwezig is.

Wil je boeken op indeling of kies je liever voor een gegarandeerde eenpersoonskamer met toeslag? Het is allebei mogelijk bij onze singlereizen. Daarnaast heb je als alleenreizende vanzelfsprekend ook de mogelijkheid om je in te schrijven bij een reguliere reis, waaraan ook stelletjes kunnen deelnemen. In dat geval kun je kiezen voor een eigen kamer met toeslag, maar ook voor een gedeelde kamer met iemand anders (van hetzelfde geslacht) die eveneens individueel reist.

Meer dan een derde van de reizigers die deelnemen aan de verre reizen van Shoestring reist overigens zonder partner, dus de kans is groot dat je niet de enige bent van jouw groep die zonder partner onderweg is.

Dankzij de grote populariteit van de single reizen van Shoestring is het aanbod van deze reizen behoorlijk uitgebreid. Dat betekent dat al onze bestemmingen vertrekdata hebben die specifiek zijn gereserveerd voor alleenreizenden. Van Afrika tot Midden-Amerika en van het Verre Oosten en het Midden-Oosten tot Zuid-Amerika; óók als individuele reiziger ligt de wereld dankzij Shoestring aan je voeten!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden