Reiszoeker

Single reizen

Leuk om te zien dat onze single reizen met de dag populairder worden. Niks meer 'suffig imago'; de single reizen van Shoestring zijn hotter dan hot! Met de single reizen van Shoestring ontdek je de meest exotische bestemmingen van de wereld samen met gelijkgestemde reisgenoten. Je hebt bij ons de keuze om er af en toe lekker alleen op uit te trekken of in het gezelschap van de groep activiteiten te ondernemen. Op die manier leer je niet alleen andere landen en culturen kennen, maar kom je bovendien op eenvoudige wijze in contact met je medereizigers.


Single reizen voor verschillende leeftijden

Alleen reizen maar toch samen, dát zijn de single reizen van Shoestring. Onze single reizen zijn ingedeeld naar leeftijd. Door te werken met verschillende leeftijdsgroepen, zit er altijd wel een leeftijdsgenootje bij je in de groep. En dat is wel zo leuk! 

18-45           alle-leeftijden     


Single reizen vs. groepsreizen

In vergelijking met onze reguliere groepsreizen zijn de routes en voorwaarden van onze single reizen identiek en is het enige verschil dat er geen stelletjes deel mogen nemen én dat onze single reizen leeftijdsgebonden zijn. Als je nét buiten de leeftijdscategorie valt, maar graag mee wilt met een single reis, maken wij een uitzondering op deze regel. Wij zullen reizigers die maximaal 1 jaar jonger of 1 jaar ouder zijn dan de aangegeven leeftijdscategorie tot de reis toelaten. Is het leeftijdsverschil met de leeftijdscategorie van de reis van je voorkeur groter dan 1 jaar, dan mag je helaas niet mee. Is het leeftijdsverschil groter dan 1 jaar, maar reis je samen met iemand die wél tot de juiste doelgroep behoort, dan maken we speciaal voor jou vaak een uitzondering.

Daarnaast heb je als alleenreizende vanzelfsprekend ook de mogelijkheid om je in te schrijven bij een reguliere groepsreis, waaraan ook stelletjes kunnen deelnemen. Meer dan een derde van de reizigers die deelnemen aan de verre reizen van Shoestring reist overigens zonder partner, dus de kans is groot dat je niet de enige bent van jouw groep die in z'n uppie reist.

 

Kamer delen of toch liever een eenpersoonskamer?

Wil je boeken op indeling of kies je liever voor een gegarandeerde eenpersoonskamer met toeslag? Het is allebei mogelijk bij onze single reizen. Hoe hoog de eenpersoonskamer toeslag is, verschilt per reis en kun je vinden onder het tabje 'Data en prijzen' per reis.