Menu

Rondreis Europa

Een rondreis Europa met Shoestring leid je weg van de gebaande paden. We bieden een scala aan bestemmingen. Noord-Europa, Oost-Europa, West-Europa of Zuid-Europa? De keuze is reuze! We bieden avontuurlijke Europa rondreizen door landen als Armenië, Spanje of Bosnië Herzegovina. Maar ook voor stedentrips kun je bij ons terecht, bijvoorbeeld in Noorwegen, Portugal en Polen.

Griekenland is ideaal om te gaan eilandhoppen. Shoestring biedt een combinatie aan van het culturele en bruisende hoofdstad Athene met een bezoek een enkele prachtige kleine eilanden in de Cycladen. Zon, zee, strand en cultuur!

Portugal is prachtig en bijzonder gevarieerd. Kies voor een gecombineerde stedentrip naar Lissabon en Porto! Je kunt het ook iets verder zoeken: de negen eilanden die samen de Azoren vormen hebben ieder een heel eigen karakter. In Spanje kun je op een Europa rondreis op zoek bent naar natuur, cultuur, strand en de zo geliefde nationale keuken.

De landen van Voormalig Joegoslavië zijn bijzonder gevarieerd. Historische bezienswaardigheden, traditionele maaltijden, een prachtige natuur die schreeuwt om raft- of wandeltochten. Ga mee op een van onze rondreizen Slovenië, Kroatië, Bosnië Herzegovina en Montenegro.

Georgië en Armenië zijn nog niet door veel westerlingen bezocht, maar hebben veel te bieden. Een rondreis Europa door deze landen biedt dan ook ongerepte berglandschappen, meren en woeste rivieren. Daarnaast vind je hier veel kloosters en kerken, en kun je genieten van steden als Tbilisi en Yerevan.

Zowel in Noorwegen, Rusland als Polen bieden we een mooi gecombineerde stedentrips. In Noorwegen zijn dat Oslo en Bergen. In Polen de prachtige steden Warschau en Krakau en voor Rusland kiezen we voor Moskou en Sint-Petersburg. Moskou is bovendien het beginpunt van de legendarische Transsiberië Express.

De Ring of Kerry en de Cliffs of Moher zijn slechts enkele van de natuurlijke hoogtepunten van Ierland, dat wordt gekenmerkt door groene heuvels en ruige kusten. In de hoofdstad Dublin geniet je tijdens je Europa rondreis van Ierse folkmuziek en sfeervolle pubs. Hello Ireland! Ook in IJsland is de natuur adembenemend: torenhoge watervallen, geisers en meren met ijsschotsen.

Rondreizen door Europa bieden je van alles: natuur, cultuur en indrukwekkende geschiedenis. Ontdek het zelf tijdens een rondreis Europa!