Reiszoeker

Rondreis Europa

Een rondreis Europa met Shoestring voert je weg van de gebaande paden. We bieden een scala aan bestemmingen. Noord-Europa, Oost-Europa, West-Europa of Zuid-Europa? De keuze is reuze! We bieden avontuurlijke Europa rondreizen door landen als Armenië, Schotland, Oostenrijk of Turkije.

Griekenland en Kroatië zijn ideaal om te gaan eilandhoppen. Je hebt hier volop zon, zee, strand en cultuur! Ook Portugal is prachtig en bijzonder gevarieerd. Kies voor een gecombineerde stedentrip naar Lissabon en Porto of zoek het iets verderop: de eilanden van de Azoren hebben ieder een heel eigen karakter. In Cyprus, Spanje en Italië kun je op een Europa rondreis op zoek naar natuur, cultuur, strand en de zo geliefde nationale keukens.

Ga mee op een van onze rondreizen Slovenië, Kroatië, Bosnië-Herzegovina, Montenegro en Noord-Macedonië en geniet van historische bezienswaardigheden, traditionele maaltijden, een prachtige natuur die schreeuwt om raft- of wandeltochten. Georgië en Armenië zijn nog niet door veel westerlingen bezocht, maar hebben veel te bieden. Een rondreis Europa door deze landen biedt ongerepte berglandschappen met daarin verscholen kloosters en kerken. Of ga van de gebaande paden af en ontdek het authentieke deel van Bulgarije.

Ierland en Schotland worden gekenmerkt door groene bergen en ruige kusten. Verken de Ring of Kerry, de sfeervolle pubs en kastelen, en ga je op zoek naar het monster van Loch Ness. In Zweden en in Noorwegen combineer je de levendige steden met de schitterende natuur. Ook in IJsland is de natuur adembenemend: torenhoge watervallen, geisers en meren met ijsschotsen.

Rondreizen door Europa bieden je van alles: natuur, cultuur en indrukwekkende geschiedenis. Ontdek het zelf tijdens een rondreis Europa!