Reiszoeker

Rondreis Europa

Een rondreis Europa met Shoestring voert je weg van de gebaande paden, terwijl je helemaal niet zo ver van huis hoeft. We bieden een scala aan bestemmingen. Noord-Europa, Oost-Europa, West-Europa of Zuid-Europa? De keuze is reuze! We bieden avontuurlijke Europa rondreizen door landen als Albanië, Bulgarije of Slovenië.

De Azoren en Kroatië zijn ideaal om te gaan eilandhoppen. Je hebt hier volop zon, zee, strand en cultuur! Ook de Baltische Staten zijn prachtig en bijzonder gevarieerd. Kies voor een gecombineerde reis naar Polen, Litouwen, Letland en Estland. In Cyprus en Albanië kun je op een Europa rondreis op zoek naar natuur, cultuur, strand en de zo geliefde nationale keukens.

Ga mee op een van onze rondreizen Slovenië, Kroatië, Bosnië-Herzegovina, Montenegro en Noord-Macedonië en geniet van historische bezienswaardigheden, traditionele maaltijden, een prachtige natuur die schreeuwt om raft- of wandeltochten. Georgië en Armenië zijn nog niet door veel westerlingen bezocht, maar hebben veel te bieden. Een rondreis Europa door deze landen biedt ongerepte berglandschappen met daarin verscholen kloosters en kerken. Of ga van de gebaande paden af en ontdek het authentieke deel van Bulgarije.

Wales wordt gekenmerkt door groene bergen en ruige kusten. In Noorwegen combineer je de levendige steden met de schitterende natuur. Ook in IJsland is de natuur adembenemend: torenhoge watervallen, geisers en meren met ijsschotsen. Spot het Noorderlicht in Fins Lapland.

Rondreizen door Europa bieden je van alles: natuur, cultuur en indrukwekkende geschiedenis. Ontdek het zelf tijdens een rondreis Europa!