Trouwe reizigers

Bedankt dat je vaker voor Shoestring hebt gekozen!

Even geen korting meer

Ga je vaker met ons op reis, dan zetten we daar al jaren een beloning tegenover in de vorm van een vasteklantenkorting van € 50,- per persoon. Tot ons grote verdriet moeten wij melden dat deze korting per 1 september 2020* is komen te vervallen. De coronacrisis slaat hard toe, ook binnen de reisbranche. Onze prijzen verhogen is iets wat we niet snel zullen doen, maar -zoals iedereen hopelijk begrijpt- dwingt de huidige situatie ons íets te doen om de kosten binnen de perken te houden. Het (tijdelijk!) afschaffen van de vasteklantenkorting is, tot onze spijt, iets wat ook jullie raakt.


* Vaste klanten die reeds (vóór 1 september 2020) een reis (om)geboekt hebben en niet in aanmerking komen voor een coronavoucher, behouden uiteraard de gekregen korting. Ook als ze hun reis omboeken naar een andere reis en/of -datum.


De toekomst

Zijn we bang om failliet te gaan? Nee. Shoestring is onderdeel van een groot concern. Ons moederbedrijf (de Duitse 'REWE Group') bezit tevens vele bouwmarkten en supermarkten, sectoren die tot op heden niet of nauwelijks geraakt worden door de coronacrisis. REWE staat achter ons product en heeft ingestemd te helpen waar nodig. Iets wat gelukkig nog niet nodig is geweest; Shoestring is sinds haar bestaan een gezond, winstgevend bedrijf.