Menu

Rondreis Azië

Wanneer je een rondreis Azië wilt maken, kun je haast niet kiezen welk land je moet gaan bezoeken. Er zijn zoveel mooie bestemmingen! Van Mongolië tot Japan en van Indonesië tot China: door Azië reizen biedt veel verscheidenheid. Gelukkig zijn veel bestemmingen goed te combineren!

Wat dacht je bijvoorbeeld van het voormalig Indochina, bestaande uit Vietnam en Cambodja? India leent zich prima voor een combinatietour met Nepal. Ook de combinatie van het mysterieuze Tibet met China of Nepal is goed te doen.

Azië rondreizen in beperkte tijd betekent dat je keuzes moet maken. Kies je voor India, dan is de keuze aan verschillende reizen binnen dit land al enorm! Ontdek het Hollandse koloniale verleden van Sri Lanka, bezoek de eilandenpracht van de Filipijnen of drink een glas kümüz in Kirgizië.

Tot voor kort was Myanmar voor toeristen moeilijk toegankelijk, maar tegenwoordig kun je ook dit land ontdekken. Maleisië biedt je de jungles van Taman Negara, de bergen van de Cameron Highlands en een prachtig paradijs bij Pulau Besar. In Indonesië ga je op zoek naar orang-oetans en varanen en relax je tussen rijstterrassen en op tropische stranden.

Kortom: tijdens een rondreis Azië valt er genoeg te beleven. Voor welke bestemming kies jij?