Menu

Rondreis Azië

Wanneer je een rondreis Azië wilt maken, kun je haast niet kiezen welk land je moet gaan bezoeken. Er zijn zoveel mooie bestemmingen! Van Turkije tot Japan en van Indonesië tot China: door Azië reizen biedt veel verscheidenheid. Gelukkig zijn veel bestemmingen goed te combineren!

Wat dacht je bijvoorbeeld van het voormalig Indochina, bestaande uit Vietnam, Cambodja en Laos? Thailand leent zich prima voor een combinatietour met Laos of Vietnam en Cambodja. Ook de combinatie van het mysterieuze Tibet met China of Nepal is goed te doen.

Azië rondreizen in beperkte tijd betekent dat je keuzes moet maken. Kies je voor India, dan is de keuze aan verschillende reizen binnen dit land al enorm! Ontdek het Hollandse koloniale verleden van Sri Lanka, bezoek de koranscholen in Oezbekistan of drink een glas kümüz in Kirgizië.

Tot voor kort waren Myanmar en Noord-Korea voor toeristen niet toegankelijk, maar tegenwoordig kun je ook deze landen ontdekken. Maleisië biedt je de jungles van Taman Negara, de bergen van de Cameron Highlands en een prachtig paradijs bij Pulau Perhentian. In Indonesië ga je op zoek naar orang oetans en varanen.

Kortom: tijdens een rondreis Azië valt er genoeg te beleven. Voor welke bestemming kies jij?