Reiszoeker

Rondreis Latijns-Amerika

Zit jij eraan te denken om een reis naar Latijns-Amerika te boeken? GOED PLAN! Shoestring maakt dromen werkelijkheid. Van swingend Cuba en fietsen door Buenos Aires, tot overnachten in het Amazonegebied en bijzondere diersoorten spotten in Costa Rica. In Midden- en Zuid-Amerika valt van alles te beleven!

Een rondreis Midden-Amerika voert je langs idyllische stranden, diepe jungles en vooral ook indrukwekkende eeuwenoude culturen. Bezoek de kleurrijke fauna van Costa Rica, een land waar je je ook onder kunt dompelen in avontuurlijke activiteiten als canopy tours of raften. Bij de Bocas del Toro in Panama en ook in Belize kun je fantastisch snorkelen tussen de koraalriffen. Chichén Itzá en het Mayacomplex van Palenque in Mexico mogen absoluut niet ontbreken tijdens je Midden-Amerika reis. En wist je dat het ‘mooiste meer ter wereld’, het meer van Atitlán, in Guatemala te vinden is? Hoge vulkanen omringen dit meer en je zult hier genieten van schitterende uitzichten. Cubanen zijn bijzonder vriendelijk en leren je graag de beginselen van de salsa. Ben je niet zo’n danser? Je kunt in Cuba ook genieten van een Cuba Libre.

Reis je iets verder richting het zuiden, dan sta je oog in oog met al het moois wat het Zuid-Amerikaanse continent te bieden heeft. Of je nu reist door Peru, Argentinië of Colombia; het landschap en de ruigheid maken indruk op een manier zoals alleen Zuid-Amerika dat kan. Bezoek dé highlight van Peru: het mysterieuze Machu Picchu. Als je tijdens je rondreis Zuid-Amerika Peru combineert met Bolivia, bezoek je ook de indrukwekkende zoutvlaktes van Uyuni. In een woord: WAUW!

Een ander bijzonder natuurgebied is de Pantanal in Brazilië. Hier vind je tal van exotische diersoorten. Een welkome afwisseling na de bruisende stad Rio de Janeiro en het gebrul van de Iguaçu watervallen. De gastvrije en uitbundige bevolking van Colombia ontvangt je met open armen en draagt bij aan een fantastisch verblijf in dit mooie land.

Waar wacht je nog op? Pak die backpack en ga vér op reis met Shoestring.