Veelgestelde vragen

FAQ's van onze reizigers

Vragen, vragen en nog meer vragen. Hoe exotischer de bestemming, hoe meer vragen er waarschijnlijk bij je naar boven komen. Op deze pagina proberen we de meest voorkomende FAQ’s te beantwoorden. Staat je vraag er niet bij? Bel of mail ons dan even!

 

De situatie op Schiphol

De veelgestelde vragen van onze reizigers over de huidige situatie op Schiphol, Amsterdam, beantwoorden we graag voor je. Lees de vragen & antwoorden hier.

Schiphol FAQ's

 

 

Corona-update: kan ik nog wel reizen?

Het coronavirus houdt de wereld in zijn greep. Wij geven je een update over de gevolgen hiervan voor je reisplannen: waar kun je niet meer naartoe, hoe zit het met het annuleren van je reis en vluchten en krijg je dan je geld terug?

Veelgestelde vragen omtrent het coronavirus
Waar heb je een vraag over?

Algemene veelgestelde vragen

Hier vind je onder andere informatie over de minimumleeftijd, prijs- en vertrekgarantie, het nemen van een optie, verlengen van de reis, leeftijden van je medereizigers en groepssamenstelling.

Bekijk hier de algemene FAQ's

Je reis boeken

Hier vind je alle veelgestelde vragen over je boeking, bijvoorbeeld hoe je een optie neemt, hoe je een boeking annuleert, of je als single reiziger ook mee mag met een reguliere reis.

Het boeken van je reis

Voorbereiden van je reis

Het voorbereiden van de reis is erg belangrijk om een fijn gevoel te hebben terwijl je reist. Hier staan de veelgestelde vragen over hoe je kunt inchecken, wat je moet meenemen op reis en wat je nodig hebt.

FAQ's over de voorbereiding van je reis

Vluchtinformatie

Ben je benieuwd met welke luchtvaartmaatschappij je vliegt, of je nog kort voor vertrek kunt boeken, of je zelf je vlucht kunt kiezen en of het uitmaakt dat je een verkeerde naam hebt doorgegeven?

Alle vluchtinfo-vragen

Tijdens de reis

Ben je niet helemaal zeker hoe het nou zit met de kamerindeling en contact met het thuisfront? Hier vind je alle antwoorden op de veelgestelde vragen over wat er gebeurt tijdens de reis.

alle vragen tijdens je reis

Na de reis

Wil je je ervaring delen met andere reizigers, een klacht indienen of juist je leukste reisfoto's met ons delen? Kijk dan hier, bij de veelgestelde vragen die ontstaan na de reis.

alle vragen na je reis