Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Dit is Shoestring

Avontuurlijke rondreizen

Welke reizen staan er op jouw bucketlist? Wordt het Japan, Cuba of misschien wel Zuid-Afrika? Met Shoestring ga je verder dan je ooit had kunnen dromen. Onvergetelijke groeps-, single- én individuele rondreizen voor de beste prijs. Wie wil dat nou niet? Vind jouw ideale reis op deze jaloersmakende website; wij zijn benieuwd hoe vér jij gaat?! Wil je meer te weten komen over wie Shoestring is, en waarom je juist met ons op reis 'moet' gaan? Op deze pagina vertellen we je er alles over!

Kies de reissoort die bij jou past!

         

GROEPSREIZEN

 

SINGLE REIZEN

 

INDIVIDUELE RONDREIZEN

Onvergetelijke groepsreizen voor de beste prijs

  Alleen reizen, maar toch samen in een groep

  Reizen en genieten in je eigen tempo en gezelschap

✈  Keuze uit ruim 80 rondreizen naar meer dan 50 verre bestemmingen   ✈  Een aantal groepsreizen vertrekdata zijn gereserveerd voor alleenreizenden en singles   ✈  Scherp geprijsd reisaanbod en zorgvuldig samengestelde routes
✈  Reizen in kleine groepen (max. 25 deelnemers)   ✈  Routes en voorwaarden zijn identiek aan onze reguliere groepsreizen; er mogen echter geen stelletjes mee   ✈  Bepaal zelf de duur, accommodaties, type vervoer en eventuele excursies
✈  Lokale Engelstalige reisbegeleiding   ✈  Hierdoor ontstaat een leuke groepsdynamiek   ✈  Boek op een veilige manier (garantie van Nederlandse fondsen en rechten, ook in betaling)
✈  Vanafprijzen inclusief vluchten   ✈  Vanafprijzen inclusief vluchten   ✈  Vanafprijzen exclusief vluchten
         

Waarom op reis met Shoestring?

 ✓  Advies van specialisten
Shoestring is een jonge, dynamische reisorganisatie boordevol kennis van alle uithoeken van de wereld. Onze medewerkers gaan diverse malen per jaar zelf naar onze reisbestemmingen om hun kennis up-to-date te houden. Daarnaast zijn de meesten zo gek op reizen dat ze ook met vakanties verre bestemmingen opzoeken. Zo krijg je altijd advies van een specialist.

 ✓  Lokale agentschappen
We werken met betrouwbare, meestal eigen, agentschappen ter plaatse. Ze kennen de betreffende landen door en door en weten precies waar je de leuke plekjes, de sfeervolle hotelletjes en de gezellige restaurantjes kunt vinden. In samenwerking met deze agenten kunnen we ook snel inspelen op eventuele calamiteiten. Boek je een individuele rondreis, dan stel je samen met onze lokale agent zelf je eigen rondreis samen. Onze lokale Engelstalige specialisten kunnen je het beste adviseren hoe de reis er uit moet zien om aan jouw wensen te voldoen.

 ✓  Lokale Engelstalige reisbegeleiding
Onze groepsreizen worden begeleid door goed opgeleide lokale Engelstalige reisbegeleiders (in een enkel geval door Nederlandstalige reisbegeleiding). We merken dat onze reizigers dit enorm waarderen, vooral omdat deze reisbegeleiders in tegenstelling tot veel van hun Nederlandse collega's meer en gedetailleerde kennis hebben van hun land.

 ✓  Vrijheid, blijheid tijdens de reis
Als je met een van onze groepsreizen reist, heb je veel individuele vrijheid. Je hebt voldoende tijd om in je eigen tempo te genieten van al het leuks dat de bestemming te bieden heeft. We reizen namelijk in kleine groepen. Voor onze groepsreizen geldt een maximale groepsgrootte van 25 deelnemers.

 ✓  Reis 100% CO2 neutraal
Steeds meer mensen reizen en steeds vaker zijn de effecten van toerisme lokaal voelbaar. Daarom biedt Shoestring geen reizen aan die mensen, dieren, planten, natuur en cultuur benadeeld, beschadigd en/of verstoord.  Zo compenseren wij vanaf 2016 als eerste grote reisorganisatie standaard de CO₂ uitstoot van al onze reizen in zijn geheel , door te investeren in een bosherstelproject op Maleisisch Borneo. Maar dat is nog niet alles! Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Hoe en wat dat precies inhoud? Lees je op onze duurzaamheids-pagina.

 ✓  Vervoer en accommodatie = altijd top geregeld
De reizen stellen we in nauw overleg met onze plaatselijke agentschappen samen. Hiermee zorgen we ervoor dat de kwaliteit van vervoer en accommodatie is gegarandeerd. En ze kennen de betreffende landen door en door en weten precies waar je de leuke plekjes, de sfeervolle hotelletjes en de gezellige restaurantjes kunt vinden.

Ter plekke reis je veelal met eigen vervoer (met chauffeur), zodat er bij interessante plaatsen gestopt kan worden. Soms leg je met opzet een traject af per lokale bus, boot of trein om de sfeer te proeven en in contact te komen met de lokale bevolking. Omdat de vlucht ook deel uitmaakt van je vakantie, zorgen we ervoor dat we met uitstekende luchtvaartmaatschappijen vliegen als KLM, Etihad Airways, Turkish Airlines of Lufthansa.
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden