Menu

Reizen naar Birma

Birma is de vroegere naam van het land dat tegenwoordig bekend is als Myanmar. Tijdens een rondreis Birma kun je genieten van de prachtige natuur, maar zul je ook vele culturele hoogtepunten meemaken. De gouden pagodes en koningssteden in het hele land mogen absoluut niet op je ‘places to visit’ lijstje ontbreken!

Hoewel Birma een roerig verleden heeft, kent dit boeddhistische land een fascinerende omgeving en een imposant landschap. Na jarenlang afgesloten te zijn geweest voor de buitenwereld, is rondreizen door Birma tegenwoordig weer mogelijk. Het zal je opvallen dat er amper westerse invloeden in dit land zijn. Een rondreis Birma betekent een reis door het authentieke en traditionele Azië.

Eén van de indrukwekkendste plaatsen in dit land is zonder twijfel Bagan: je ziet hier overal waar je kijkt pagodes, paleizen en tempels. Bijzonder overweldigend en zeker een must-see tijdens je Birma rondreis!

Door Birma rondreizen voert je langs de Shwedagonpagode in Yangon. Duizenden pelgrims brengen voortdurend bladgoud aan op deze pagode. Ook de stoepa van de gouden rotspagode, die op een uitstekende rots balanceert, zal je verbazen.

De rondreizen Birma bieden je nog veel meer moois! Natuurliefhebbers zullen genieten van het prachtige decor, waar wandeltochten door de heuvelachtige landschappen en bossen je langs kleurrijke dorpjes met hartelijke en gastvrije bevolking leiden. Een boottocht over het Inlemeer voert je langs drijvende akkers, kreekjes, op palen gebouwde dorpen, waterhyacinten en bruggetjes.

De vriendelijke bevolking zal je hartelijk verwelkomen tijdens de Birma rondreizen en laat je graag kennismaken met de indrukwekkende natuur en prachtige cultuur van hun land!