Menu

Reizen naar Bosnië en Herzegovina

Ga mee op onze rondreis Bosnië en Herzegovina en ontdek de diversiteit van dit land. Het is een nog redelijk onbekende bestemmingen met een rijke geschiedenis, maar ook met prachtige natuur en bergen. Sarajevo, de hoofdstad van dit land, is een historische en culturele stad. Je vindt hier dan ook veel interessante bezienswaardigheden. Breng bijvoorbeeld een bezoek de oude bazaar Baščaršija of de oudste moskee van Bosnië en Herzegovina; de Gazi Husrev-Beg moskee. Of loop over de verlaten bobsleebaan die over is gebleven van de olympische winterspelen in 1984. Onderweg kom je veel graffiti tegen voor de street-art liefhebbers. 

Tijdens onze rondreis Bosnië en Herzegovina verblijf je in Boracko Jezero waar je kun genieten van de prachtige natuur. Rondom dit groene gletsjermeer kun je op avontuur door bijvoorbeeld een dag canyoning te gaan doen, adrenaline gegarandeerd! Of bezoek je liever het provinciestadje Konjic, waar je Tito’s atoombunker vindt, de schuilplaats van de vroegere president van Joegoslavië. Ga vlotvaren op het Jablanickomeer wanneer je vanuit Boracko Jezero doorreist richting Mostar. De stad Mostar staat voornamelijk bekend om de Stari Most brug. Met een beetje geluk zie je een echte dare devil van deze indrukwekkende burg afspringen. Op een rondreis door Bosnië en Herzegovina ontdek je de charme van de Balkan. 

Wil je met je familie op reis naar Bosnië en Herzegovina bezoek dan ook eens de website van onze zusterorganisatie Koning Aap: Familiereizen Bosnië en Herzegovina