Menu

Reizen naar Griekenland

Wie denkt er bij Griekenland nou niet aan prachtige eilanden, witte dorpjes, een rijke geschiedenis en een overheerlijke keuken? Onze Griekenland rondreis biedt dit allemaal. Op onze reis naar de Cycladen maak je kennis met de Griekse oudheid, ontdek je bruisend Athene en beleef je het eilandleven op verschillende eilanden. 

Tijdens onze rondreis Griekenland eilandhoppen start je in Athene en hop je vervolgens  over de eilanden Andros, Tinos en Syros. Op elk eiland vind je de typisch Griekse overeenkomsten, maar toch heeft ieder eiland zijn eigen karakter. Aan azuurblauwe zee, pittoreske straatjes en witte huisjes geen gebrek, maar wist je dat je Tinos het eiland van de kunstenaars is? De artistieke invloeden zie je dan ook terug in de bezienswaardigheden. Ontdek de kenmerken van elk eiland!

Je kunt deze eilanden echt verkennen tijdens de vele optionele excursies. Je kunt natuurlijk ook lekker een dagje je rust pakken op de mooie stranden. Sluit je dag af met een lekker gevuld bord souvlaki met tzatziki en neem tot slot een glaasje ouzo. Vergeet ook zeker niet de gastvrijheid van de Grieken. De vriendelijke bevolking maakt je rondreis door Griekenland echt compleet!

Wil je met je familie op reis naar Griekenland bezoek dan ook eens de website van onze zusterorganisatie Koning Aap: Familiereizen Griekenland