Reizen naar MOZAMBIQUE
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Rondreis Mozambique: heel relaxed!

Wil je een relaxte vakantie? Een rondreis door Mozambique laat je helemaal tot rust komen. Hagelwitte, verlaten stranden en palmbomen zorgen voor het ultieme vakantiegevoel. Maar er valt nog veel meer te zien en te beleven tijdens een rondreis door Mozambique. Tropische bossen, Savannes en schitterende nationale parken; het zijn maar een paar voorbeelden. 

Een rondreis door Mozambique is vooral voor waterfanaten een waar feest. In dit land zijn de watersportmogelijkheden onbeperkt. Duiken, snorkelen, surfen… het kan allemaal. De onderwaterwereld is adembenemend mooi en zal voor onvergetelijke plaatjes zorgen van je Mozambique rondreis. Naast het ongerepte koraalrif vind je hier dolfijnen, walvissen en zelfs haaien. Deze beelden alleen al maken het reizen naar Mozambique de moeite waard. ’s Avonds geniet je van heerlijke visgerechten in een van de gezellige restaurantjes. Heerlijke verse garnalen, inktvis en andere vissoorten zullen je zeker smaken. 

Tijdens de rondsreizen door Mozambique breng je ook een bezoek aan Maputo. Deze stad ligt in het zuidelijke puntje van Mozambique en heeft nog duidelijke sporen uit de tijd dat Mozambique nog een Portugese kolonie was. Maputo heeft een schitterende ligging en biedt een geweldig uitzicht op de baai. De vele cafés en jazzpodia zorgen voor levendigheid en gezelligheid. Op het strand worden hier wekelijks beachparty’s met BBQ’s gehouden. Naast alle gezelligheid valt er in deze stad ook volop cultuur te snuiven. 

Rondreizen door Mozambique is goed mogelijk, maar je moet altijd opletten. De wegen in dit land zijn soms moeilijk begaanbaar, je kunt er zomaar ineens wilde dieren tegenkomen en er zijn helaas nog steeds mijnvelden aanwezig. Eeen Shoestring rondreis naar Mozambique laat je zo veilig mogelijk het land verkennen, zodat je zonder zorgen dit land op een speciale manier kunt beleven. 

Een rondreis door Mozambique is relaxed, maar tegelijk ook avontuurlijk. De vriendelijke bevolking en heerlijke sfeer laten je volop genieten van dit geweldige land.

Alle groepsreizen in MOZAMBIQUE

 

Toon meer trips met andere data

Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden