Menu

Reizen naar Singapore

Glimmende wolkenkrabbers en moderne winkelcentra, alles veilig en ontzettend schoon. Daar staat de stadstaat Singapore om bekend. De omgeving van Marina Bay heeft wellicht de bekendste plekken van Singapore zoals het Merlion beeld en het Art Science Museum in de vorm van een lotusbloem. Het hotel/casino Marina Bay Sands steekt overal bovenuit. Vanaf het bovendek van dit karakteristieke bouwwerk heb je een weids uitzicht over de skyline van Singapore tijdens je Singapore rondreis.

Aan het water van relaxte uitgaansgebied Clarke Quay liggen talloze restaurants en cafés met trendy terrassen. Op diverse plekken is livemuziek en de keuze uit internationale keukens is enorm. Het is zeker ’s avonds de place to be. De kilometerslange Orchard Road is dé winkelstraat van de stad. Hier vind je verschillende winkelcentra waar echt alles te koop is. Niet voor niets is de slogan hier 'shop until you drop'. Orchard Road is ook bekend om de vele restaurants en het bruisende nachtleven. Leef je uit tijdens je Singapore rondreis!

Singapore heeft een rijk koloniaal verleden. Je vindt er op je rondreis Singapore de imposante gebouwen van het voormalige Britse imperium: het stadhuis, het parlementsgebouw en diverse musea en kerken in fraaie, Victoriaanse stijl. Ook het Raffles hotel is zeker een bezoekje waard. Hier kun je genieten van het bekendste drankje van de stad: de Singapore Sling.

Kies voor een van de meest bijzondere bestemmingen ter wereld en verrijk jezelf door een rondreis Singapore!

Wil je met je familie op reis naar Singapore bezoek dan ook eens de website van onze zusterorganisatie Koning Aap: Familiereizen Singapore