Reiszoeker

Shoestring DURFT!: het leukste feestje voor avontuurlijke reizigers

Shoestring DURFT!

Ontdekken = beleven

Omdat jij waarschijnlijk nét zo dol bent op reizen en het ontdekken van andere culturen als wij, geven wij ons feestje een internationaal tintje! Je kunt deelnemen aan verschillende activiteiten en workshops, je kunt de tofste prijzen winnen en we laten jou natuurlijk geen feestje bouwen op een lege maag. Dit alles doe je samen met andere reisgekken én het enthousiaste Shoestring team. Want er is niks leukers dan er samen een onvergetelijke dag van maken!

Volg ons op Facebook en blijf als eerste op de hoogte van alle ins & outs over dit waanzinnige event. Benieuwd hoe leuk de vorige ook al weer edities waren? Check de aftermovie of alle foto's!

Hier wil ik bij zijn!

Dit begrijpen wij volledig. Bestel hieronder je ticket(s) zodat je ervan verzekerd bent dat je dit strandfeestje niet zult missen!

Vraag ook je oud-reisgenoten om te komen! Want wat is nu een betere plek voor een reünie dan Beachclub Indigo in Scheveningen? Ook is Shoestring DURFT! de ideale gelegenheid om toekomstige reisgenoten te ontmoeten. Of je nou al geboekt hebt of nog twijfelt waar je volgende reis naar toe zal gaan: dit is dé ontmoetingsplaats om gelijkgestemden tegen het lijf te lopen! 

Maar dit zijn niet de enige bekenden die je op Shoestring DURFT! tegen kunt komen. Wij laten namelijk ook onze top 6 reisbegeleiders overvliegen om samen met jou een onvergetelijke dag te maken op Shoestring DURFT!. Heb jij met Jackson, Loc, Kapil, Raj, Sathish of Patrick gereisd of staat er een reis met één van hen gepland? Shoestring DURFT! is het uitgelezen moment om elkaar weer te zien of elkaar voorafgaand aan de reis alvast te leren kennen.

Benieuwd wat ons strandfeest verder zo te gek maakt? Dat vertellen we je graag! Bij je ticket is heel veel leuks inbegrepen:

✈ Gratis deelname aan alle activiteiten
✈ Muziek en entertainment
✈ Twee drankjes per persoon
✈ Exotische gerechtjes
✈ Kans op waanzinnige prijzen

En we durven nóg verder te gaan want iedereen die met ons meefeest, ontvangt bij binnenkomst een leuke verrassing! (Zolang de voorraad strekt dus kom op tijd!) 
Wij zorgen dus voor swingende deuntjes, wereldse hapjes, actie en avontuur. Zorg jij voor jouw stralende aanwezigheid?

Bestel hier jouw toegangskaarten