Menu

Groepsreizen Argentinië

Ga met Shoestring mee op een van onze groepsreizen Argentinië. Een Argentinië groepsreis laat je kennis maken met prachtige steden, culturele hoogtepunten en natuurgebieden, maar ook met zon, zee en strand. Tijdens je groepsreis door Argentinië kun je met deze activiteiten de perfecte mix voor jouw ideale reis maken.

Je groepsreis Argentinië is niet compleet zonder citytrip Buenos Aires. Hier kun je je dagen vermaken met cultuur, historie en architectuur. Een bezoek aan La Boca, een typische havenwijk, mag niet ontbreken. Je ziet de Argentijnen de tango dansen tussen kleurrijke gebouwen en kunt een fietstocht maken door de stad.

De besneeuwde bergtoppen van de Andes bieden een prachtig uitzicht op bruisende steden en prachtig landschap. De groepsreizen door Argentinië bieden een enorme variatie aan natuurlandschap. Gletsjers, grasvlaktes, woestijnen, plantages en watervallen in een tropisch regenwoud: het is hier allemaal te vinden.

In Patagonië vind je enorm veel plant- en diersoorten die je groepsreis door Argentinië tot een geweldige ervaring zullen maken. Daarnaast is er spektakel te vinden in de vorm van boottochtjes tot onder watervallen of het leren van de tango in Buenos Aires.

Ga mee op een van onze groepsreizen Argentinië!