Menu

Groepsreizen Belize

Belize is niet het eerste land waaraan je denkt bij het zoeken naar een mooie reisbestemming. Het Engelstalige land is niet al te groot en wordt daarom ook voornamelijk aangeboden in combinatie met zijn buurlanden Mexico en/of Guatemala. Een groepsreis Belize is een aanrader voor reizigers die kunnen genieten van zon en zee.

Als je googled op ‘Belize’ zie je prachtige plaatjes van witte stranden en een blauwe Caribische Zee. Een van de eilandjes voor de Belizaanse kust is Caye Caulker. Het platte eilandje heeft een gezellig mini-centrum, fijne lokale eethuisjes en aan de randen van het eiland flink wat mangrove. Er is weinig echt strand, het is juist het koraalrif eromheen dat reizigers trekt. Met wat geluk zie je tijdens het duiken of snorkelen boven het op een na grootste koraalrif ter wereld op je Belize groepsreis papegaaivissen, roggen, verpleegsterhaaien of zeekoeien (manatee).

Easy going’ Caye Caulker is hét pareltje van Belize. Het is heerlijk slenteren in de branding, genieten van de warme zonnestralen of relaxen in het gezelschap van een goed boek in de schaduw van een palmboom. 's Avonds neem je natuurlijk een heerlijke tropische cocktail in een van de barretjes aan het strand.

Onze groepsreizen Belize laten je kennis maken met de heerlijke Caraïbische keuken en een gastvrije bevolking. Wil je de sfeer in Belize zelf proeven? Maak dan een groepsreis Belize met Shoestring!