Menu

Groepsreizen Bolivia

Ga met Shoestring mee op een van onze groepsreizen Bolivia. Een groepsreis Bolivia kent afwisselende landschappen, waar grote temperatuur- en hoogteverschillen aan de orde van de dag zijn. De Salar de Uyuni (zoutvlaktes), het Andes-gebergte en het Titicacameer zijn de meest bekende bezienswaardigheden in dit land, de groepsreizen naar Bolivia bieden echter nog zoveel meer! Het is prachtig om te zien hoe de Indiaanse cultuur en tradities het land beïnvloeden.

Vlak bij de indrukwekkende Illimani vulkaan ligt de gezellige stad La Paz. ‘Wondermiddelen’ worden verkocht door de Aymara vrouwen met hun bolhoedjes. De stad Potosí mag je zeker niet missen tijdens een groepsreis Bolivia. Deze stad is de hoogstgelegen stad ter wereld en ligt op 4.090 meter. De grootste zilvermijn van het land is hier te vinden.

Je groepsreis door Bolivia zal je door onvoorstelbare landschappen leiden. Het landschap lijkt haast buitenaards, de alpaca’s en flamingo’s verschijnen om je heen en juist dit maakt je Bolivia groepsreis zo bijzonder.

Onze groepsreizen door Bolivia voeren je mee langs de diverse kanten van dit prachtige land. Ga mee op een van onze groepsreizen Bolivia!