Menu

Groepsreizen Brazilië

Ga met Shoestring mee op een van onze groepsreizen Brazilië. Als je van prachtige natuur houdt, maar ook van levendigheid, is een groepsreis door Brazilië, het land van uitersten, perfect voor jou! Je vindt hier schitterende stranden, de watervallen van Foz do Iguaçu die ruisend naar beneden storten en de Amazone. Bruisende steden staan hier tegenover de rust van de natuur.

Rio de Janeiro, ook bekend als ‘Cidade Maravilhosa’ (Marvelous City), mag tijdens je Brazilië groepsreis natuurlijk niet ontbreken. Prachtige, hagelwitte stranden en pittoreske baaien bieden je alle mogelijkheid om tot rust te komen, onder toeziend oog van het wereldberoemde Jezusbeeld. Muziek en dans uitgevoerd door de uitbundige bevolking maken Rio de Janeiro tot een levendige stad. Ga je na het bezoek aan de stad verder met één van onze Brazilië groepsreizen, dan bezoek je onderweg de koloniale dorpjes, waar alles draaide om de zoektocht naar goud .

De oogverblindende natuur en de fascinerende fauna zullen tijdens één van de groepsreizen door Brazilië een hoogtepunt zijn.

Geweldige bergen, Foz do Iguaçu met zjin talloze watervallen, tropisch regenwoud en druipsteenformaties in Bonito… Gedurende één van de groepsreizen door Brazilië zal je deze allemaal tegenkomen. Kaaimannen, anaconda’s, toekans en tal van andere exotische dieren zie je in de Pantanal. Je Brazilië groepsreis zal uit tal van onvergetelijke momenten bestaan!

De Copacabana is één van de bekendste stranden, waar je naast zonaanbidders ook veel mensen zult zien sporten. Lopez Mendes is een prachtig strand op Ilha Grande, een eilandje voor de kust. Hier kun je tijdens je groepsreis door Brazilië proberen het dichte regenwoud te doorkruizen of urenlang relaxen .

Ga mee op een van onze groepsreizen Brazilië!