Reizen naar ECUADOR
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Groepsreizen Ecuador

Ga met Shoestring mee op een van onze groepsreizen Ecuador. Een groepsreis Ecuador biedt prachtige afwisselende landschappen zoals imposante vulkanen, het Amazoneregenwoud en de Galápagos eilanden, indien je daarvoor kiest De groepsreizen door Ecuador laten je kennismaken met de koloniale steden en kleurrijke indianen.

De stad Quito mag je tijdens een groepsreis door Ecuador zeker niet missen. Deze oude hoofdstad heeft een prachtig historisch centrum, met vele kerken en musea, dat is opgenomen in de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Per kabelbaan kun je langs de helling van de Pinchincha vulkaan omhoog klimmen tot een hoogte van 4.000 meter. Vanaf dit punt heb je prachtige vergezichten en zie je het land zich onder je uitstrekken.

Je mag tijdens je groepsreis door Ecuador Otavalo niet overslaan! De grote indianenmarkt is zeker een bezoek waard en in de omgeving kun je wandelen en uitstapjes maken naar kratermeren, vulkanen en indiaanse dorpjes.

Voor natuurliefhebbers is een Ecuador groepsreis ideaal. Het land kent vier zones, die elk hun eigen soort natuur hebben. Het Amazonewoud is een hoogtepunt tijdens je Ecuador groepsreis.

Klein Galápagos, zo wordt Isla de la Plata ook wel genoemd. De vele vogels en bijzondere dieren maken dit eiland tot een prachtige bezienswaardigheid.

De groepsreizen naar Ecuador zijn enorm kleurrijk: bonte indianenstammen, felgekleurde bloemen, exotische dieren en felblauwe rivieren kom je hier overal tegen. Ga mee op een van onze groepsreizen Ecuador!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden