Menu

Groepsreizen Egypte

Ben je op zoek naar een reis met afwisseling tussen cultuur en strand? Kies dan voor een van de groepsreizen door Egypte! Dit boeiende land, heeft zowel indrukwekkende bezienswaardigheden als schitterende kust met prachtige zee. Fascinerend hoe de mensen dat eeuwen geleden hebben gebouwd: De piramides, de moskeeën, de tempels, het graf van Toetankamon. En de fotogenieke woestijnen en oases zullen prachtige plaatjes opleveren. Kortom: tijdens een groepsreis door Egypte zal je je niet vervelen.

Caïro, de hoofdstad van Egypte, is een bruisende metropool met eeuwenoude bouwwerken naast moderne wolkenkrabbers. Tijdens de groepsreizen door Egypte kun je hier één van de enorme moskeeën bezoeken of een kijkje nemen in de middeleeuwse citadel. Wil je lekker shoppen? Dan raden we je het middeleeuwse marktkwartier Khan al-Khalili aan. Hoogtepunt van deze stad zal voor vele reizigers een bezoek aan het Nationaal Museum zijn. 

Luxor is het Mekka der oudheden. Natuurlijk ga je op zoek naar het graf van Ramses II en de tempel van Hatsjepsoet. Droom weg naar oude tijden tijdens de lichtshow in de tempels van Karnak tijdens je groepsreis. Egypte staat ook bekend om de woestijnen waar zeker een bezoek aan zult brengen. Het desolate landschap van de Witte Woestijn herken je aan de aparte verzameling witte kalksteen-formaties van wel tien meter hoog. Genieten van het prachtig gekleurde landschap van de zandvlakte van de Sinaï woestijn krijgt een extra dimensie als je rijdt op een kameel.

De nijl is een van de langste rivieren ter wereld. Geniet tijdens een boottocht van het landschap en de verschillende steden aan de oever van de Nijl. Ontdek de kleurrijke onderwaterwereld van de Rode Zee. De Golf van Aqaba is dé locatie om te snorkelen en te duiken. Je kijkt je ogen uit: de prachtige koraalriffen en kleurrijke vissen zijn geweldig om je doorheen te manoeuvreren. Een onvergetelijke ervaring voor water- en natuurliefhebbers. Voor ieder wat wils tijdens de groepsreizen. Egypte heeft zo veel te bieden!