Menu

Groepsreizen Finland

Samen met anderen reizen in groepsverband? Ga dan mee met onze groepsreizen naar Finland.

Finland is ideaal om de winterwonderwereld te ontdekken, vol met activiteiten in de sneeuw. Onvergetelijke safari’s nemen je mee door het uitgestrekte witte landschap. Bomen voorzien van een dikke laag sneeuw, eindeloze sneeuwvlaktes, ijsvlokken die naar beneden dwarrelen en bevroren wateren maken Fins Lapland één grote ontdekkingsreis.

Vlakbij Kuusamo vind je het Nationale Park Oulanka. Een betoverend natuurgebied dichtbij de grens van Rusland vol met watervallen, houten blokhutten en hangbruggen. In de zomer vind je hier eindeloze tinten groen, in de winter eindeloos wit. Stap door de sneeuw met speciale sneeuwschoenen en trek door de wildernis. Verschillende wandelroutes nemen je mee door het ongerepte landschap.

Tijdens de groepsreis Lapland mag een bezoek aan een husky farm als hoogtepunt van de groepsreis zeker niet ontbreken. De honden zijn verliefd op het rennen in de sneeuw en het voorttrekken van de slee. Geniet van de stilte om je heen terwijl de sportieve honden je de omgeving laten zien.

Lapland is de ideale plek om te ontspannen en op hetzelfde moment spannende en sensationele momenten te beleven tijdens je deelname aan een hondensleetrek, noorderlicht speurtocht of sneeuwscooter safari. Een bezoek aan Lapland zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Voor onze kerstliefhebbers staat de kerstman te wachten in het Santa Claus dorp. Ga samen met de kerstman op de foto en geniet van de atmosfeer van het dorp. Vind je het leuk om een kerstkaart naar huis te sturen? Stap dan binnen bij het postkantoor van de kerstman. Niets is leuker dan een kaart ontvangen van de kerstman! Daarnaast zijn er leuke winkels te vinden vol met souvenirs om mee naar huis te nemen.

Heb je ook altijd al het noorderlicht willen spotten? Tijdens de groepsreis naar Lapland zal dit bijzondere natuurfenomeen je dan ook niet ontgaan. Op een ontdekkingstocht door de sneeuw zie je al snel prachtige kleuren dansen aan de sterrenhemel. Zorg dat je goed geoefend hebt met je camera, want dit wil je absoluut thuis kunnen laten zien!

Een groepsreis door Finland maakt al je dromen waar over het prachtige winterwonderland!