Menu

Groepsreizen Jordaniƫ

Ga met Shoestring mee op een van onze groepsreizen Jordanië. Spectaculaire bezienswaardigheden zijn gegarandeerd wanneer je een groepsreis naar Jordanië maakt. Het schitterende woestijnlandschap van Wadi Rum, de Romeinse opgravingen van Jerash en de fascinerende oude stad Petra: een groepsreis Jordanië zorgt voor onvergetelijke momenten!

Een groepsreis door Jordanië laat je de rijke historie van het land ontdekken. Dit gebied behoort tevens tot één van de meest gastvrije landen ter wereld, wat deelnemen aan de groepsreizen door Jordanië zo prettig maakt.

De uitgehouwen rotsen van ruïnestad Petra zijn prachtig roze, geel en dieprood gekleurd en vormen daarmee één van de spectaculaire hoogtepunten van jouw Jordanië groepsreis.

Amman, de hoofdstad van Jordanië biedt je tijdens je Jordanië groepsreis musea, de citadel en het Romeinse amfitheater.

Tijdens de groepsreizen door Jordanië ontdek je de mooiste plekken van Wadi Rum. Per dromedaris of jeep kun je als een echte bedoeïen door dit gebied reizen.

In Aqaba is een duik- of snorkeltrip langs de prachtige koraalriffen van de Rode Zee een absolute must tijdens je Jordanië groepsreis.

Een Jordanië groepsreis zal je kennis laten maken met de gastvrije en uiterst vriendelijke bevolking.
Ga mee op een van onze groepsreizen Jordanië!