Reizen naar KENIA
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Groepsreizen Kenia

Heb je altijd al een safari in Kenia willen doen? Bij een groepsreis door Kenia komt dat zeker aan bod! Naast de prachtige natuur in Oost-Afrika, ontdek je ook de kleurrijke bewoners van dit land. Als je met een groepsreis door Kenia reist, weet je vrijwel zeker dat je wilde dieren als olifanten, leeuwen, giraffes en nijlpaarden tegen zult komen. Met de verschillende, schitterende landschappen als achtergrond levert dit steeds weer een ander plaatje op. In combinatie met de karakteristieke lokale bevolking is een groepsrondreis Kenia een fantastische belevenis! 

Een van de plaatsen waar je goed een safari kan maken is Nakuru National Park. Je komt hier neushoorns en ander wild tegen, maar ook vele flamingo’s en andere exotische vogels. Bij het Naivashameer in de Rift Vallei kan je nijlpaarden spotten tijdens de groepsreis. In Kenia kan je een natuurpark ook te voet of per fiets verkennen. Hiervoor ga je naar het Hell’s Gate National Park. In de kloof waar dit park langs ligt, kan je de grootste gier van het land zien. En je vindt hier veel zebra’s en gazellen. Aan de andere kant van Kenia ligt de Masai Mara, een prachtig wildreservaat. In dit reservaat wonen leeuwen, luipaarden, cheeta’s, neushoorns en antilopen! In de omgeving van Mount Kenya kan je fantastisch mooi wandelen als je in Kenia met een groep op reis bent. Bij het Baringomeer is de kans groot dat je een krokodil spot. 

Tijdens je groepsreis door Kenia, zal je opmerken dat naast de natuur en de dieren die heel divers zijn, ook de verschillende bevolkingsgroepen die je tegenkomt, onderscheiden zich in klederdracht en tradities. Je komt onder andere de kleurrijk geklede Masai tijdens je groepsreis door Kenia tegen. Met hun uitbundige dans laten ze een onvergetelijk beeld op je achter. De Samburu mannen maken vooral veel indruk door hun mooie speren. En groepsreis door Kenia zal je niet snel vergeten!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden