Reizen naar LAOS
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Groepsreizen Laos

Ga met Shoestring mee op een van onze groepsreizen Laos. Een groepsreis Laos laat je kennis maken met een onbekende Aziatische parel met een bijzonder vriendelijke bevolking. Je zult ervaren dat religie in Laos erg belangrijk is. Je komt in Laos veel pagodes, tempels, rituelen en monniken tegen. De Mekong rivier is een belangrijke rivier in Laos, omdat transport ook veelal via deze rivier verloopt bij gebrek aan goede infrastructuur.

In Vientiane vind je de Pha That Luang, hét nationale symbool. Tijdens je groepsreis Laos mag je de glinsterende gouden stoepa van deze tempel absoluut niet missen. Naast tempels vind je in Vientiane ook overblijfselen uit de tijd dat Laos nog in handen van de Fransen was.

Luang Prabang is het culturele hoogtepunt van de groepsreizen Laos, een dorpse stad die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Tijdens een wandeling naar de Phu Si-tempel heb je een fantastisch uitzicht over de stad en het magnifieke landschap eromheen. ’s Avonds vertoef je, net als de lokale bevolking, langs de oevers van de Mekong.

Je groepsreis door Laos kent ook diverse soorten landschap: ruige bergen, mooie rijstvelden, koffie- en theeplantages en oerwoud wisselen elkaar af. In Vang Vieng kun je tuben, waarbij je in een opgeblazen band heerlijk ontspannen de rivier af dobbert terwijl het prachtige landschap aan je voorbij trekt.

Het kalme leven van de Laotianen beleef je tijdens onze groepsreizen Laos. Je komt gegarandeerd met onvergetelijke herinneringen thuis.

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden