Reizen naar MADAGASCAR
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Groepsreizen Madagascar

Boek je een groepsreis naar Madagascar, dan ga je naar één van de grootste eilanden ter wereld. Madagascar wordt ook wel beschreven als een mix van de intense kleuren van Afrika met de mysteries van Azië. Tijdens onze groepsreizen door Madagascar zal je vooral gegrepen worden door de prachtige flora en fauna op dit eiland. Kameleons, baobabs, lemuren en orchideeën, je komt ze allemaal tegen in de fascinerende wereld van dit eiland. Madagascar is meer dan 1.500 kilometer lang en bijna 600 kilometer breed. Een oppervlakte waar je de meest uiteenlopende landschappen tegenkomt tijdens je groepsreis. 

Natuurliefhebbers in de groep, reizen graag op Madagascar. Er groeien planten en leven diersoorten die je nergens anders ter wereld vindt. Bijvoorbeeld de indri, een halfaap met grote ogen, is alleen hier in het wild te vinden. Net als de Madagascar-gekko’s. Een reis door Madagascar is daardoor een zeer unieke ervaring! 

Een groepsreis naar Madagascar is zeer moeite waard om de bijzondere dieren, maar ook het gevarieerde landschap is indrukwekkend. In het binnenland reis je door schitterende hoogvlaktes met rode rotsformaties, in het oosten langs de steile kusten met bomen en in het westen zie je het kalkplateau; Op jouw groepsreis door Madagascar dan kom je dit natuurschoon allemaal tegen. 

Tijdens je groepsreis door Madagascar kun je te midden van de jungle op zoek naar ringstaartmaki’s en de unieke gouden bamboe lemuur en dansende sifaka’s in het Ranomafana National Park. Een klim dwars over het rotsplateau van Isalo National Park brengt je daarnaast naar de Piscine Naturelle, waar je een verfrissende duik kunt nemen. En, niet te vergeten, de gastvrije en vriendelijke bevolking maakt dat je je tijdens de groepsreizen door Madagascar helemaal thuis voelt op dit prachtige eiland! Groepsreizen door Madagascar brengen je van het ene naar het andere hoogtepunt! Geniet!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden