Reizen naar MALEISIË
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Groepsreizen Maleisië

Ga met Shoestring mee op een van onze groepsreizen Maleisië. Een groepsreis Maleisië brengt je naar het paradijs! Maleisië wordt in twee delen gesplitst door de Zuid-Chinese zee: Maleisisch Borneo en de Pininsula.

Een groepsreis naar Maleisië brengt je naar veel mooie plaatsen. Op zoek naar varanen en apen ga je in Taman Negara Nationaal Park, waar je ’s nachts geluiden van wilde nachtdieren uit de jungle hoort komen. Een canopy walk tussen de boomtoppen biedt je avontuur en een adembenemend uitzicht. De Cameron Highlands, een begroeid berggebied, is de ideale plek om een wandeling te maken langs theeplantages en watervallen. De 99 eilandjes van Langkawi zijn bedekt met jungle en beschikken over de meest prachtige stranden.

Traditioneel en hypermodern wisselen elkaar af in hoofdstad Kuala Lumpur. Historische gebouwen en eeuwenoude tempels worden afgewisseld door futuristische shoppingmalls en moskeeën. Het rommelige Chinatown kent een kleurrijke markt waar je uren door kunt brengen. Je zult je hier tijdens je groepsreis Maleisië niet vervelen!

De Nederlanders hebben in het koloniale Melaka hun sporen in de architectuur achtergelaten. ’t Stadthuys en de andere bezienswaardigheden zijn prima te bereiken per fietstaxi. Voor onuitwisbare herinneringen die je je hele leven zult koesteren, ga je mee met één van de groepsreizen Maleisië! Laat verrassen en ga mee op een van onze groepsreizen Maleisië!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden