Menu

Groepsreizen Maleisiƫ

Ga met Shoestring mee op een van onze groepsreizen Maleisië. Een groepsreis Maleisië brengt je naar het paradijs! Maleisië wordt in twee delen gesplitst door de Zuid-Chinese zee: Maleisisch Borneo en de Peninsula.

Een groepsreis naar Maleisië brengt je naar veel mooie plaatsen. Op zoek naar varanen en apen ga je in Taman Negara Nationaal Park, waar je ’s nachts geluiden van wilde nachtdieren uit de jungle hoort komen. Een canopy walk tussen de boomtoppen biedt je avontuur en een adembenemend uitzicht. De Cameron Highlands, een begroeid berggebied, is de ideale plek om een wandeling te maken langs theeplantages en watervallen. De 99 eilandjes van Langkawi zijn bedekt met jungle en beschikken over de meest prachtige stranden.

Traditioneel en hypermodern wisselen elkaar af in hoofdstad Kuala Lumpur. Historische gebouwen en eeuwenoude tempels worden afgewisseld door futuristische shoppingmalls en moskeeën. Het rommelige Chinatown kent een kleurrijke markt waar je uren door kunt brengen. Je zult je hier tijdens je groepsreis Maleisië niet vervelen!

De Nederlanders hebben in het koloniale Melaka hun sporen in de architectuur achtergelaten. ’t Stadthuys en de andere bezienswaardigheden zijn prima te bereiken per fietstaxi. Voor onuitwisbare herinneringen die je je hele leven zult koesteren, ga je mee met een van de groepsreizen Maleisië! Laat verrassen en ga mee op een van onze groepsreizen Maleisië!