Menu

Groepsreizen Mexico

Ga met Shoestring mee op een van onze groepsreizen Mexico. Een groepsreis door Mexico laat je kennismaken met het land van de Maya’s. Toeristische badplaatsen, kleine indianendorpjes, woestijnen, tropische regenwouden, het drukke Mexico-stad en de rustieke Maya-tempels zijn enkele voorbeelden van de contrasten die je hier tegenkomt. Een variëteit aan bezienswaardigheden en activiteiten maken de groepsreizen door Mexico zeker tot een succes!

Je groepsreis door Mexico doet Chichén Itzá, een van de best bewaarde Mayasteden, zeker aan. ‘El Castillo’, de meest bekende en belangrijkste tempel en piramide hier, vormt het centrum van de stad waarvan de bouwwerken gesierd worden door imponerend beeldhouwwerk.

De groepsreizen door Mexico laten je zeker ook kennismaken met de oude koloniale stad Mérida. De echte Mexicaanse sfeer proef je hier op de overdekte markt en rond het centrale plein. Het magische Mayacomplex van Palanque is één van de belangrijkste archeologische vondsten van de nieuwe wereld en mag tijdens de groepsreizen door Mexico niet op het programma ontbreken!

Een groepsreis door Mexico kent mystieke geschiedenis, prachtige natuur, een rijke cultuur en schitterende stranden. Ga mee op een van onze groepsreizen Mexico!