Reizen naar NAMIBIE
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Groepsreizen Namibië

Maak je een groepsreis door Namibië, dan reis je door een land met boeiende landschappen en bijzondere natuurverschijnselen. De natuur heeft hier nog de vrije hand omdat Namibië één van de dunst bevolkte landen ter wereld is. Dit levert prachtige landschappen en een uitgebreid exotisch dierenrijk op. Groepsreizen door Namibië zijn ontzettend fascinerend en bijzonder afwisselend. 

Besluit je een groepsreis door Namibië te gaan maken, dan merk je al snel dat dit land Duitse invloeden heeft. Halverwege de negentiende eeuw kwamen hier de eerste missionarissen. Daarna werd het land in 1884 uiteindelijk een Duitse kolonie. 

De pracht van het land ontdek je tijdens een groepsreis: Namibië heeft eindeloze landschappen, met de ene na de andere prachtige plek. Een van de hoogtepunten is de Fish River Canyon, in het zuiden van Namibië. Je waant je in een verlaten maanlandschap, doordat de Fish River Canyon voor het grootste deel uit zandsteen en zwart kalksteen bestaat. Ga je een stukje wandelen langs de spectaculaire rivierkloof, dan heb je een geweldig uitzicht over de Fish River. 

Groepsreizen naar Namibië zijn niet compleet zonder een bezoek aan het Namib-Naukluft Park. Met zijn 50.000 vierkante kilometer is dit één van de grootste parken ter wereld, voor een groot deel bestaande uit enorme duinenrijen, sommige wel 300 meter hoog! In dat park ligt de Sossusvlei. Deze grote duinpan ligt als een oase tussen de oranjerode duinen. Het zal je verbazen dat te midden van al dat zand, toch nog kleine struiken kunnen groeien en ook dieren als struisvogels en gemsbokken leven. Dat mag je niet missen tijdens je Namibië groepsreis.

Tijdens de groepsreizen door Namibië breng je een bezoek aan het vriendelijke Swakopmund. In deze stad is de koloniale tijd nog goed terug te zien. Het heeft leuke, door palmen overschaduwde straatjes, en ligt ingeklemd tussen de woestijn en de oceaan. Af en toe komen de dolfijnen die voor de kust leven, wel tot aan het strand. Een geweldig gezicht! In Swakopmund zijn allerlei actieve excursies mogelijk. Ga bijvoorbeeld quadbiken of sandboarden. Je hoeft je geen moment te vervelen tijdens een groepsreis door Namibië!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden