Reizen naar NICARAGUA
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Groepsreizen Nicaragua

Ga met Shoestring mee op een van onze groepsreizen Nicaragua. Je zult een land bezoeken dat nog door weinigen ontdekt is tijdens je groepsreis door Nicaragua. In dit land is van alles te zien: jungle, meren, vulkanen en schitterende vergezichten, maar ook prachtige koloniale steden. Tijdens een groepsreis naar Nicaragua zul je je ogen uitkijken! 

Zowel op gebied van natuur als cultuur is een groepsreis door Nicaragua een reis met veel hoogtepunten. De stad Léon, die gezien wordt als het culturele hart van Midden-Amerika, mag je niet overslaan! Granada ligt dicht bij Léon en is een prachtig bewaard gebleven stad uit het koloniale tijdperk. Authentieke koetstaxi’s rijden hier langs de schitterende gebouwen en het Parque Central met zijn okergele kerk.

Niet ver van Léon vandaan ligt Granada; een schitterend bewaard gebleven stadje uit het koloniale tijdperk. Laat je rondrijden in een authentieke koetstaxi langs alle mooie gebouwen en breng een bezoek aan de okergele kerk in het Parque Central. Te voet beklim je de actieve Masaya-vulkaan, vanwaar je geniet van adembenemende uitzichten.

Aan prachtige fauna en boeiende natuur zal het niet ontbreken. Tijdens de groepsreizen door Nicaragua is het Lago de Nicaragua zeker indrukwekkend. Ruim vierhonderd eilandjes liggen in dit meer en er leven bijzondere vissoorten, waaronder de unieke zoetwaterhaai, die je nergens anders vindt! Deze trekpleister van de groepsreizen door Nicaragua bieden je de mogelijkheid te relaxen op één van de strandjes of een geweldige wandeling te maken. Je Nicaragua groepsreis zal je onvergetelijke momenten bezorgen, zoals bijvoorbeeld het geluid van brulapen op de achtergrond tijdens een duik in het kratermeer van de Maderas-vulkaan.

Reggae en reggaeton zijn muziekvormen die je tijdens de groepsreizen door Nicaragua zeker zult horen. Een Nicaragua groepsreis laat je kennismaken met de goedlachse en behulpzame bevolking, waardoor het reizen naar Nicaragua zeker de moeite waard is!

Ga mee op een van onze groepsreizen Nicaragua!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden