Menu

Groepsreizen Noorwegen

Ga met Shoestring mee met een van de groepsreizen naar Noorwegen. Een groepsreis Noorwegen neemt je mee langs verschillende hoogtepunten zoals de stad Oslo, het Geirangerfjord, krachtige watervallen en een treinreis door betoverende natuur. Een bestemming voor de echte avonturiers en natuurliefhebbers.

Een rondreis Noorwegen kan zowel als stedentrip Oslo en Bergen of als groepsreis Noorwegen. In een korte tijd waan je je een echte Viking. Breng dan ook een bezoek aan het Vikingmuseum en leer alles over de Vikingen of bezoek het Frammuseum voor de Noordpoolexpedities. Stap op de Flåmsbana trein en geniet van het uitzicht dat je versteld doet staan tijdens de treinreis. Imponerende watervallen, steile trajecten en wel 20 tunnels maken deze treinreis een van de mooiste van Europa!

Met een cruise door een van de fjorden zoals de Mostraumenfjord of de Sognefjord. Je mág dit gewoon niet missen. Leer de cultuur kennen in de stad Bergen en wandel over de handelskade ‘Bryggen’, met de gekleurde handelshuizen.

Ontdek Noorwegen met Shoestring, met een van onze groepsreizen Noorwegen!