Menu

Groepsreizen Peru

Ga met Shoestring mee op een van onze groepsreizen Peru. Tijdens een groepsreis door Peru zal je onvergetelijke indrukken opdoen, want cultuur vind je hier overal om je heen! Spaans-koloniale architectuur in Arequipa, Puno en Cuzco en overblijfselen uit de Inca-tijd zoals de stad Machu Picchu zorgen dat je je groepsreis door Peru nooit meer vergeet!

Ook de natuur in Peru bevat (letterlijk) hoogtepunten, zoals het Andesgebergte en het Titicacameer, het grootste meer van Zuid-Amerika.

Tijdens onze groepsreizen door Peru ontdek je de veelzijdigheid van het land: van tropisch regenwoud tot woestijn, je vindt het hier allemaal. De bevolking van authentieke indianen kent een boeiende geschiedenis.

De meest bekende bezienswaardigheid van je groepsreis door Peru is de verborgen’ stad Machu Picchu. Deze stad is nooit ontdekt door de Spaanse veroveraars en daarom intact gebleven. Absoluut een hoogtepunt van je Peru groepsreis!  Een compleet raadsel tijdens je Peru groepsreis vormen de Nazcalijnen: deze mysterieuze figuurtekeningen zijn honderden jaren oud en het hoe ze zijn ontstaan is onduidelijk.

Cuzco, de mooiste stad van Zuid-Amerika, mag je absoluut niet missen tijdens je Peru groepsreis. Bovenop de fundamenten van Inca-ruïnes zijn Spaanse herenhuizen, kloosters en kerken gebouwd. Bekijk de omgeving te paard of zoek de spanning op door te gaan raften. Ook Arequipa, de ‘witte stad’ gelegen aan de voet van de Misti-vulkaan, mag je niet missen.

Welke reis je ook kiest: onze groepsreizen door Peru zorgen voor onvergetelijke momenten.

Ga mee op een van onze groepsreizen Peru!