Menu

Groepsreizen Sri Lanka

Ga met Shoestring mee op een van onze groepsreizen Sri Lanka. Tijdens een groepsreis Sri Lanka zul je adembenemende momenten meemaken en begrijpen waarom dit land ook wel ‘Parel van de Indische Oceaan’ genoemd wordt. Prachtige natuur en cultuur wisselen elkaar af en je zult een bezoek brengen aan een van de heiligste boeddhistische bedevaartsoorden; de oude koningsstad Anuradhapura.

Een paradijs op aarde met tropische, hagelwitte stranden met palmbomen is waar het land bekend om staat en zul je gaan ontdekken tijdens jouw groepsreis Sri Lanka.
Ook religieuze bezienswaardigheden zijn in Sri Lanka volop te bezoeken. De vier belangrijkste godsdiensten zijn de hoofdstroming boeddhisme, en in mindere mate het hindoeïsme, christendom en de islam. Boeddhabeelden, tempels en moskeeën kom je tijdens je groepsreis Sri Lanka tegen.

Tijdens je groepsreis door Sri Lanka zie je in de schitterende reservaten bij Udawalawe en Yala tijdens een jeepsafari verschillende wilde dieren zoals krokodillen, luipaarden, olifanten en bontgekleurde vogels. Ga mee op een van onze groepsreizen Sri Lanka!