Menu

Groepsreizen Tanzania

Groepsreizen door Tanzania zijn vooral populair door de fascinerende flora en fauna van het land. Het is een droom van velen: een safari in het prachtige Tanzania. Wellicht het meest bekende voorbeeld hiervoor is het wildreservaat Serengeti Nationaal Park. Tijdens een van de groepsreizen door Tanzania kan je hier immense kuddes wilde dieren tegenkomen. Daarnaast vind je in de Serengeti ook de Ngorongoro-krater, met in het midden een zoutmeer.

Het Serengeti Nationaal Park is tijdens je groepsreis de perfecte plaats om een safari in Tanzania te maken. In het park leven ongeveer zes miljoen hoefdieren, zoals zebra’s, gnoes en gazellen. Ook komen hier veel leeuwen, cheeta’s, luipaarden en hyena’s voor en bij de Ngorongoro-krater vind je zelfs neushoorns, ooievaars, flamingo’s, ibissen en salamanders.

Je komt tijdens de groepsreizen door Tanzania natuurlijk langs veel meer hoogtepunten. Letterlijk, want in Tanzania staat de Kilimanjaro. Met een kleine 6000 m hoogte is deze berg de hoogste van het Afrikaanse continent. Je kunt Mount Kilimanjaro beklimmen. Dit is een onvergetelijke ervaring door de afwisselende klimaten en prachtige vergezichten. Deze beklimming is het reizen naar Tanzania al waard! Een bezoek aan het grootste meer van Afrika, het Victoriameer, is tijdens de groepsreizen door Tanzania ook mogelijk.  Dit meer is het grootste meer van Afrika en je vind hier onder andere nijlpaarden.

Wil je je groepsreis door Tanzania relaxed afsluiten? Ga dan naar Zanzibar. Dit eiland hoort bij Tanzania, maar je wordt er omringd door Arabische sferen. Even uitrusten, of heerlijk dineren met vers gevangen kreeft? Dat kan perfect aan de hagelwitte stranden. Wil je toch wat ondernemen? Op Zanzibar kun je een specerijentoer maken, dolfijnen spotten, of snorkelen.

De groepsreizen door Tanzania brengen je op veel verschillende, boeiende plekken. Tijdens een groepsreis door Tanzania zullen natuurliefhebbers de tijd van hun leven hebben. Wilde dieren zijn hier in overvloed te bekijken tijdens de safari’s. Door de vriendelijke bevolking voel je je overal welkom tijdens je rondreis door Tanzania. Je wordt overal met open armen ontvangen. Een groepsreis door Tanzania is dus in alle opzichten de moeite waard!