Reizen naar THAILAND
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Groepsreizen Thailand

Ga met Shoestring mee op een van onze groepsreizen Thailand. Thailand is erg veelzijdig en kent vele contrasten.  Een groepsreis Thailand is een speciale belevenis door de prachtige natuur, de heerlijke stranden, de rijke cultuur en de heerlijke Thaise keuken!

Het startpunt voor een groepsreis Thailand is meestal Bangkok. De tempels tussen de wolkenkrabbers, grote shopping malls, het uitgebreide nachtleven, chaotische verkeer en de kleurrijke markten laten een onuitwisbare indruk achter.

In het noorden van Thailand vind je Chiang Mai, een heel prettige stad. Belangrijke trekpleisters zijn hier de kilometerslange avondmarkt en tientallen tempels. Geniet ook van een massage in één van de vele massagesalons. De schitterende natuur vormt een contrast met de steden.

De bergen bieden volop mogelijkheden tot het maken van trektochten, de jungle biedt avontuur en de bergstammen laten een diepe indruk op je achter. Het land kent idyllische stranden en tropische eilanden waar je bij kunt komen van alle indrukken. Liever actief bezig? Snorkelen en duiken zijn hier goed mogelijk.

De boeddhistische cultuur zal ook uitgebreid aan bod komen tijdens je groepsreis Thailand. Tempels en beelden vind je overal in het land terug. Ayutthaya en Sukhothai, opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, zijn absolute hoogtepunten.

Groepsreizen Thailand zijn veelzijdig en onvergetelijk. De vriendelijke bevolking, fantastische natuur en indrukwekkende cultuur en de bruisende steden blijven je altijd bij!
Ga mee op een van onze groepsreizen Thailand!

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Ja ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief

Aanmelden