Menu

Groepsreizen Vietnam

Ga met Shoestring mee op een van onze groepsreizen Vietnam. Deelnemen aan een van onze groepsreizen Vietnam betekent variatie in je reis. Bezoek rustige tempels, hectische steden als Hanoi en Saigon, geniet van heerlijk eten en geweldige stranden. Vroeger was Vietnam samen met buurlanden Laos en Cambodja bekend als Indochina, tegenwoordig is een groepsreis Vietnam een reis door een land met schitterende natuur en een rijke cultuur en historie.

De oude keizerlijke hoofdstad van Vietnam is Hué. De Verboden Paarse Stad, het voormalige paleis, herinnert hier aan een glorieus verleden. Langs de Parfumrivier liggen keizerlijke graftombes die je per fiets of per boot kunt bezoeken. In het zuiden van Vietnam, in Tay Ninh, kun je een unieke Cao Dai-ceremonie (van gemengde religies) bijwonen in een uitbundige tempel. In Cu Chi vind je het uit de oorlog overgebleven tunnelcomplex waar de guerrilla vanuit opereerde.

Op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat Hoi An met zijn kleurrijke markt. In Ho Chi Minh-stad (voorheen bekend als Saigon) vind je invloeden uit uiteenlopende culturen.

De schitterende Halong Bay in het noorden van het land mag uiteraard niet ontbreken tijdens onze groepsreizen Vietnam. Per boot verken je de baai met ontelbaar veel kalkstenen rotsen.

Een klein paradijs voor watersporters is Whale Island, waar je kunt snorkelen, duiken, zeilen of surfen.

Tijdens je groepsreis Vietnam met Shoestring zul je mooie steden, lieflijke dorpjes en prachtige stranden bezoeken en kennismaken met de ongelooflijk vriendelijke en gastvrije bevolking!

Ga mee op een van onze groepsreizen Vietnam!