Menu

Groepsreizen Zimbabwe

Ben jij een natuur- en dierliefhebber? Dan zijn groepsreizen door Zimbawe zonder twijfel een bijzondere ervaring en een groot genot. In Zimbabwe geniet je van prachtige natuur, met waterrijke gebieden en woestijn.

Vic Falls is de adrenaline hoofdstad van Zimbabwe! Wie durft, kan tijdens een raftingtocht met rubberboot de witschuimende stroomversnellingen van de Zambezi trotseren, die namen dragen als 'Washing Machine' en 'Terminator'. Na een uurtje oefenen kun je al met een groepje en een ervaren gids de wilde rivier afzakken. Je komt spectaculaire 'rapids' tegen waarbij je je best moet doen niet te 'loopen' of uit de boot te vallen. Spectaculaire foto's voor de thuisblijvers!

Nog grotere waaghalzen kunnen vanaf de Zambezibrug één van de hoogste bungee-jumps ter wereld maken (110m!). Je kunt ook een kanotocht maken op de rustige bovenloop van de Zambezi. Je doet dit onder begeleiding van een deskundige gids, die je niet alleen langs krokodillen loodst maar ook langs de zeer territoriumzuchtige nijlpaarden! Je kunt hiervandaan een optionele safari maken waarbij je lopend op zoek gaat naar de neushoorn. Als de neushoorns in een goede bui zijn, kun je tot op enkele meters afstand komen en ze rustig gade staan. Uiteraard gaat er een lokale gids mee met deze excursie. Een ervaring om nooit te vergeten!

Kies voor een van de meest bijzondere bestemmingen ter wereld en verrijk jezelf met een groepsreis door Zimbabwe!