Reizen naar ZUID-AFRIKA
Kies een reissoort
Alle reizen
GroepsreizenGroepsreizen
SinglereizenSinglereizen
Individuele rondreizenIndividuele rondreizen
ALLE REIZEN
Groepsreizen GROEPSREIZEN
Singlereizen SINGLEREIZEN
Individuele rondreizen INDIVIDUELE RONDREIZEN

Zoek op datum

Vertrek eerder of later

Zoek op maand

Je gekozen vertrekdatum: {{getDatePlaceholder()}} /

Groepsreizen Zuid-Afrika

Droom jij van een groepsreis vol afwisseling in landschappen, klimaat en avontuur? Dan is Zuid-Afrika echt wat voor jou. Wildparken, grote steden en verschillende volkeren wisselen elkaar af. Daarnaast zal je veel leren over de geschiedenis van het land tijdens onze groepsreizen. Zuid-Afrika laat zonder twijfel bij alle reizigers een onvergetelijke indruk achter.

Denk je aan Zuid-Afrika, dan denk je aan het Krugerpark. Een van de grootste publiektrekkers van het land. De Big Five en andere beesten zijn goed te spotten in dit bekendste natuurpark van Zuid-Afrika. De Drakensbergen bieden weer een heel ander landschap. Uitermate geschikt voor prachtige wandelingen naar bijvoorbeeld grotten en oude rotstekeningen.

Groepsreizen naar dit land doen altijd een of meer van de grote steden aan. Johannesburg, Pretoria en Kaapstad hebben allemaal een heel eigen karakter. Als je meer wilt weten over het verleden van Johannesburg, breng je een bezoek aan Gold Reef City. Pretoria is bekend om zijn monumenten en overheidsgebouwen. Als je tijdens de reis Kaapstad bezoekt is de Tafelberg niet te missen. Letterlijk een hoogtepunt van de groepsreis. Zuid-Afrika is het land van Nelson Mandela. Bezoek Robbeneiland, het eiland waar hij 27 jaar gevangen zat. Ook Kaap de Goede Hoop, beroemd en berucht door de stormen waarbij in de VOC-tijd veel zeelieden omkwamen, is een bezoek meer dan waard.

Kortom, een reis door Zuid-Afrika is er een vol belevenissen. Het land is de perfecte combinatie van natuur en cultuur. Gegarandeerd dat jouw groepsreis door Zuid-Afrika een ervaring wordt om nooit te vergeten.

 
Bezig met laden...
Foute ingave
Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.
E-mail bestaat reeds
Het ingevoerde e-mail adres bestaat reeds.
Gelieve een ander e-mail adres in te vullen om u in te schrijven op de nieuwsbrief.
Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

Succes

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden