Reiszoeker

Rondreis Noord-Amerika

Een rondreis Noord-Amerika leidt je door het zuidwestelijke deel van de Verenigde Staten. In dit gebied vind je prachtige nationale parken en grote steden als Las Vegas, Los Angeles en San Francisco.

Je ervaart de drukte en overweldigende hotels en casino’s in Las Vegas. In deze stad zijn veel vaste shows te vinden, dus aan entertainment geen gebrek! Geniet van de rotsformaties en ravijnen in Zion Nationaal Park, van de natuurlijke amfitheaters en hoge rotspunten in Bryce Canyon Nationaal Park en van de prachtige rotsbogen in het Arches Nationaal Park. In het laatstgenoemde park kun je gaan raften of mountainbiken. Je reist naar Monument Valley, dat in het reservaat van de Navajo indianen ligt. De honderden meters hoge monolieten hebben als decor gediend voor veel western-films. Via de Grand Canyon reis je naar de meer stedelijke gebieden van San Diego, Los Angeles, Monterey en San Francisco.

Tijdens je rondreis Noord-Amerika kun je in San Diego Sea World bezoeken, en op weg naar Los Angeles kun je in Anaheim een optionele excursie naar het allereerste Disneyland maken. In Los Angeles kun je Santa Monica, Venice Beach of natuurlijk Beverly Hills en Hollywood ontdekken. Monterey is vooral bekend vanwege de Monterey Bay, waar een enorme variatie aan zeeleven te vinden is. In deze omgeving vind je ook wereldberoemde wijngaarden. De mooie en sfeervolle stad San Francisco, bekend van de Golden Gate Bridge, doet Europees aan.

Via Yosemite National Park, waar je onder anderen de reuzensequoia’s vindt, ga je naar Death Valley: het droogste gebied van Noord-Amerika en de op één na heetste plek op aarde. Er is genoeg te doen in Noord-Amerika, reis dus snel af naar dit prachtige continent!

Kies hieronder een land om verder te gaan