Online magazine

Op reis: editie 2

Met trots presenteren wij de tweede editie van ons online reismagazine! Deze editie staat volledig in het teken van single reizen in het najaar: ideaal om de drukte van het hoogseizoen te vermijden. Van het intrigerende Europa tot het verre Azië, alle continenten hebben een plekje in dit magazine.

Laat je inspireren door de mooiste reisverhalen en de beste reistips voor een single reis in het najaar van onze bereisde collega’s. Zo onthult Amanda de wonderen van Egypte, verrast Merel je met de leukste feitjes over de Big Five in Zuid-Afrika en zet Maaike de onmisbare hotspots in Thailand op een rijtje.

Maar eerlijk is eerlijk: wij kunnen je wel vertellen wat onze single reizen zo leuk maakt, maar wie kunnen jou beter van een eerlijke mening voorzien dan de reizigers die al met ons op reis zijn geweest?! Daarom delen ook onze single reizigers hun ervaringen en reistips met je in dit magazine.

Op reis: editie 1

Hieronder vind je de allereerste editie van ons online magazine. Dit magazine staat in het teken van de meest recente pareltjes die wij aan ons reisaanbod hebben toegevoegd. De leukste nieuwe reizen. bestemmingen en excursies: je vindt het allemaal terug in dit ruim 60 pagina's tellende magazine boordevol reisinspiratie!

Wij vroegen onze collega's naar hun mooiste reiservaringen en favoriete hotspots op onze vernieuwde reizen. Ontdek welke leuke en spannende dingen Karen deed op IJsland, welke activiteiten Véronique van haar bucketlist af mocht strepen in Fins Lapland, welke hoogtepunten Anna beleefde in Bulgarije en nog veel meer. Ook delen de reizigers van de eerste reis die wij sinds maanden weer hebben mogen uitvoeren, hun reiservaring met je.