Sta jij ook te popelen om weer te reizen?

Naar deze landen kun je nú op reis

Yessss! Eindelijk zijn reizen naar landen met een laag besmettingsniveau weer mogelijk! Met de aangepaste reisadviezen kunnen we naar steeds meer landen reizen.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft 
veilige landen de kleurcode geel of groen. Maar welke landen zijn dit nu precies? Op deze pagina vind je de meest actuele lijst van reizen naar bestemmingen met de kleurcode geel of groen die géén quarantaineplicht bij aankomst hanteren. Ook vind je hier enkele bestemmingen buiten Europa met kleurcode oranje. Reizen naar deze bestemmingen is verantwoord en je hoeft zowel bij aankomst in het land als bij thuiskomst in Nederland niet in quarantaine.

Wij houden de reisadviezen nauwlettend in de gaten en zullen deze pagina blijven updaten. Houdt er rekening mee dat zelfs landen waar we wél heenreizen eventuele inreisbeperkingen kunnen hebben, denk hierbij aan een PCR-rest. Klik hier om de inreisbeperkingen per land te bekijken. Onze Belgische reizigers vinden deze informatie op de website van de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken.

Kun jij ook niet wachten om weer op reis te gaan? Zoek in onderstaande lijst jouw favoriete bestemming uit en boek je reis bij Shoestring zonder aanbetaling én met zekerheid van gratis annuleren zonder opgaaf van reden. Ons complete flexibele (om)boekings- en annuleringsbeleid ten tijde van COVID-19 vind je ↦ hier.

Voor meer informatie over het afnemen van een PCR-test, klik hier

Voor meer informatie over reizen naar een bestemming met kleurcode oranje, klik hier.

Ga voor veilig én verantwoord op reis en kies jouw reis uit onderstaande lijst!