Sta jij ook te popelen om weer te reizen?

Naar deze landen kun je nú op reis

Yessss! Eindelijk was daar het nieuws waar we met z'n allen al zo lang naar uitkeken: vanaf 15 mei zijn vakantiereizen naar landen met een laag besmettingsniveau weer mogelijk! Met de aangepaste reisadviezen en de komst van het coronapaspoort kunnen we deze zomer naar steeds meer landen reizen.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft veilige landen de kleurcode geel of groen. Maar welke landen zijn dit nu precies? Op deze pagina vind je de meest actuele lijst met bestemmingen met een geel of groen reisadvies die géén quarantaineplicht bij aankomst hanteren. Wij houden de reisadviezen nauwlettend in de gaten en zullen deze pagina blijven updaten.

Kun jij ook niet wachten om weer op reis te gaan? Zeker met de komst van het coronapaspoort wordt reizen vanaf juli weer makkelijker. Zoek daarom in onderstaande lijst jouw favoriete bestemming uit en boek je reis bij Shoestring zonder aanbetaling én met zekerheid van gratis annuleren zonder opgaaf van reden. Ons complete flexibele (om)boekings- en annuleringsbeleid ten tijde van COVID-19 vind je ↦ hier.

Mis je jouw droombestemming in deze lijst? Dan kan het zijn dat deze wel een geel of groen reisadvies heeft, maar dat rondreizen niet mogelijk is wegens bepaalde inreisbeperkingen. Je vindt de inreisbeperkingen per land ↦ hier.

Ga voor veilig én verantwoord op reis en kies jouw reis uit onderstaande lijst!