Reispaspoort Amanda

Amanda

Touroperator

Reizen is nieuwe dingen ontdekken en ervaren en mezelf onderdompelen in een nieuwe cultuur. Op mijn 16e begon mijn eerste grote culturele avontuur met een uitwisseling naar Zweden voor een jaar. Inmiddels zijn we een paar jaartjes verder en heb ik in meerdere landen mogen wonen en al zoveel moois mogen meemaken en zien. Van roadtrippen in outback Australia tot fietsen over het platteland in China tot Pad Thai eten op een plastic stoeltje in Bangkok en Russisch leren in de trein met de locals; reizen is een avontuur!

2016

Alle continenten

Australië, Belize, Cambodja, China, Ethiopië, Griekenland, Guatemala, India, Indonesië, Italië, Laos, Maleisië, Marokko, Mexico, Mongolië, Namibië, Nepal, Oostenrijk, Rusland, Singapore, Spanje, Thailand, Vietnam, Zimbabwe, Zuid-Afrika

Bekijk mijn allermooiste reisfoto's

Écht op reis TIP van Amanda

Maak op reis eens een praatje met de locals. Leer van tevoren wat zinnetjes in hun taal, of (nog leuker zelfs), laat de locals jou wat basiswoorden leren. Zo kom je over open en laat je zien dat je interesse in hun cultuur hebt. Dit zorgt gegarandeerd voor een superleuke ervaring!