Reispaspoort Floor

Floor

Marketeer

Als mensen vragen wat voor werk ik precies doe, zeg ik wel eens gekscherend: 'Ik ga iedere dag opnieuw op wereldreis'. Als online marketeer schrijf ik het ene moment een nieuwsbrief over betoverd India, plaats ik in de middag foto's op de website van oogverblindend Bolivia en 'reis' ik aan het eind van de dag met alle plezier door naar Zuid-Afrika. Een droombaan? Dat is het zeker! Maar het liefst ben ik natuurlijk écht op reis! Met een backpack op mijn rug en een Lonely Planet ben ik het allergelukkigst.

2006

Azië

Bolivia, Cambodja, Chili, China, Colombia, Cuba, Griekenland, India, Indonesië, Italië, Jordanië, Noorwegen, Peru, Portugal, Tanzania, Thailand, Vietnam

Bekijk mijn allermooiste reisfoto's

Écht op reis TIP van Floor

De Thaise keuken is wat mij betreft de allerlekkerste ter wereld! Maar mocht nu je tijdens je rondreis door Thailand de witte rijst, pittige curry of verrukkelijke pad thai een keertje zat zijn, haal dan eens je lunch bij de 7/11. Inderdaad ja, die supermarkt die je echt op iedere straathoek aantreft, waar het binnen altijd heerlijk koel is én die mega lekkere tosti's verkoopt. En het mooie is: je tosti wordt ter plekke door de caissière voor je klaargemaakt in een tosti-ijzer. Neem er gelijk een verse ijskoffie bij, want die van de 7/11 is echt helemaal top!