Reispaspoort Hilde

Hilde

Reisspecialist

Op mijn 18e ben ik voor 1,5 jaar in Parijs gaan wonen. Daar heb ik kennis gemaakt met veel verschillende culturen en daar ligt ook de basis van de besmetting met het reisvirus. Na veel te hebben gereisd, een kunstopleiding te hebben gevolgd en een aantal jaren als beeldend kunstenaar te hebben gewerkt, werk ik hier nu al aardig wat jaren met veel plezier.

2001

Midden-Amerika

Argentinië, Bolivia, Botswana, Brazilië, Cambodja, Chili, Colombia, Costa Rica, Cuba, Ecuador, Estland, Filipijnen, Griekenland, Guatemala, India, Indonesië, Iran, Italië, Madagascar, Mexico, Namibië, Nepal, Noorwegen, Portugal, Spanje, Sri Lanka, Tanzania, Thailand, Turkije, Vietnam, Zimbabwe, Zuid-Afrika

Bekijk mijn allermooiste reisfoto's

Écht op reis TIP van Hilde

Namibië is wel een van de mooiste landen waar ik geweest ben. Een super bijzondere plek vond ik de Sossusvlei. Vroeg in de ochtend, om de hitte voor te zijn, reden we met jeeps het Namib Naukluft Park binnen. Links en rechts van ons hoge rode zandduinen. In de vallei hebben we een van de hoogste duinen, Big Mama, beklommen. Vanaf de top had je een adembenemend uitzicht. En daarna rennend naar beneden door het diepe zand!