Reispaspoort Janice

Janice

Product Manager

Jarenlang ben ik met veel plezier met paps en mams de populaire strandplaatsen in o.a. Spanje en Griekenland afgegaan. Toen ik moest gaan beslissen wat ik later wilde worden als ik groot was, heb ik besloten dat dit iets in toerisme zou worden. Tijdens mijn opleiding Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs begon ik aan mijn eerste verre reis buiten Europa. Dat beviel mij wel! Inmiddels is het reisvirus helemaal op mij overgeslagen en hoop ik nog vele mooie plekjes over de hele wereld te ontdekken.

2017

Midden-Oosten en Azië

Albanië, Colombia, Cuba, Griekenland, Ierland, IJsland, Indonesië, Iran, Italië, Kroatië, Letland, Marokko, Mexico, Moldavië, Nepal, Noorwegen, Oman, Portugal, Spanje, Thailand, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, Vietnam, Zuid-Afrika

Bekijk mijn allermooiste reisfoto's

Écht op reis TIP van Janice

Je hoeft niet altijd ver van huis te gaan om mooie plekjes van de wereld te ontdekken. Kroatië heeft alles wat je nodig hebt voor de ideale vakantie. In 2,5 week heb ik geslenterd door gezellige stadjes met knusse straatjes, door prachtige natuurparken gewandeld, over de eilanden gehopt en mijn kleurtje bijgewerkt op de heerlijke stranden. Oja, en wat kilootjes erbij gegeten en gedronken! Kroatië heeft ook heerlijke lokale wijnen.