Reispaspoort Karen

Karen

Touroperator

Ik ben heel lang geleden begonnen op de verkoopadministratie en nu werk ik op de afdeling Touroperating. Het liefst reis ik samen met mijn man en dochter, die op een hele andere manier naar de wereld kijkt. Het reizen houdt niet op als je kinderen krijgt! Ik houd het meest van landen, waar een afwisseling is van cultuur en natuur. Peru is zo een land, dat alles in zich heeft. Bergen, dieren, leuke steden, jungle en oude culturen.

1998

Afrika en Zuid-Amerika

Argentinië, Armenië, Belize, Brazilië, Cambodja, China, Colombia, Costa Rica, Cuba, Egypte, Ethiopië, Georgië, Griekenland, Guatemala, Honduras, Hongarije, IJsland, India, Indonesië, Iran, Italië, Japan, Jordanië, Kenia, Kroatië, Laos, Libanon, Macedonië, Voormalige Joegoslavische Republiek, Madagascar, Maleisië, Marokko, Mexico, Myanmar, Nepal, Nicaragua, Noorwegen, Peru, Polen, Portugal, Rusland, Slovenië, Slowakije, Spanje, Sri Lanka, Tanzania, Thailand, Turkije, Vietnam, Zuid-Afrika

Bekijk mijn allermooiste reisfoto's

Écht op reis TIP van Karen

Colombia heeft echt mijn hart gestolen. Wat een mooi land en wat een afwisselend land! Het ene moment ben je heerlijk aan het slenteren in Cartagena, een ontzettend mooi koloniaal plaatsje, het andere moment ben je actief aan het ziplinen. Daarbij mag de hoofdstad Bogota, met zijn mooie musea, niet ontbreken. En afsluiten met een heerlijke cocktail aan het strand van Palomino!