Reispaspoort Lidianne

Lidianne

Reisspecialist

Ik kan me mijn eerste verre reis nog heel goed herinneren! Daar stond ik met mijn backpack op Schiphol, op naar Peru. Een onvergetelijke reis waar ik hele mooie herinneringen aan heb. Toen mijn reis na 3 maanden was afgelopen begon ik gelijk met het plannen van mijn volgende reisbestemming; ik wilde meer van de wereld zien! Voor mij is de perfecte reis een combinatie van cultuur, natuur en strand. Na een trekking in de bergen vind ik het heerlijk om met een kokosnoot aan het strand te liggen. Werken als reisspecialist bij Shoestring is mijn droombaan, want ik mag de hele dag praten over dat wat ik het állerliefste doe! 

2022

Zuid-Amerika en Azië

Belize, Bolivia, China, Cuba, Griekenland, Guatemala, Indonesië, Italië, Jordanië, Mexico, Myanmar, Peru, Portugal, Sri Lanka, Thailand

Indonesië (september 2024)

Bekijk mijn allermooiste reisfoto's

Écht op reis TIP van Lidianne

In Nederland doe ik dit niet vaak, maar op reis doe ik dit heel graag. Het kijken naar de zonsondergang met gezellige reisgenoten én een drankje erbij! Of het nou in de bergen is, middenin de stad bij een uitzichtpunt of aan het strand. Ik ga graag opzoek naar een goed plekje om de zonsondergang te bekijken. Voor mij echt een geluksmomentje van de dag. Even geen telefoon of camera maar echt genieten van het moment!