Reispaspoort Maaike

Maaike

Touroperator

Maaike is een echte travel junkie en vooral groot fan van Azië. Het liefst ontdekt ze dit continent in haar eentje met de backpack op haar rug. Haar favoriete bestemmingen zijn Japan, Zuid-Korea, Taiwan, India en China. In China heeft ze zelfs een half jaar gewoond. Ze geniet tijdens haar reizen van pure ontmoetingen met de locals, hikes door overweldigende natuur en ze duikt graag in de cultuur en historie van een land. Ze raakt niet uitgepraat over reiservaringen en ze vindt het fantastisch om andere mensen te inspireren en te adviseren met reisverhalen en foto’s/filmpjes. Ze vindt het dan ook heerlijk om weer non stop met haar passie voor reizen bezig te zijn en zit bij ons dan ook helemaal op haar plek! 

2022

Azië

Albanië, China, Costa Rica, Cyprus, Egypte, Griekenland, IJsland, India, Indonesië, Italië, Japan, Jordanië, Maleisië, Marokko, Oostenrijk, Portugal, Singapore, Slovenië, Spanje, Sri Lanka, Taiwan, Thailand, Vietnam, Zuid-Afrika, Zuid-Korea

Peru (augustus 2024)

Bekijk mijn allermooiste reisfoto's

Écht op reis TIP van Maaike

Een reis door India prikkelt al alle zintuigen, maar India tijdens het uitbundige Holi Festival al helemaal. Iedereen gooit gekleurde poeders in het rond, de Bollywood songs klinken door de speakers en iedereen -jong en oud, arm en rijk- viert de lente. Wat geweldig om dit hindoeïstische feest in het hart van Jaipur van dichtbij mee te maken. Een reiservaring om nooit te vergeten!