Reispaspoort Minerva

Minerva

IATA-medewerkster (Luchtvaart)

Mijn verhaal begint in 1982 in Manila, de hoofdstad van de Filipijnen. Hier heb ik mijn eerste kinderjaren doorgebracht en 4 jaar later maakte ik mijn eerste reis naar Nederland samen met mijn moeder. In mijn kinder- en tienerjaren heb ik nooit veel gereisd naar het buitenland, maar daardoor groeide wel mijn nieuwsgierigheid naar diverse landen en culturen. Ik ben daarom Toerisme gaan studeren en voelde al heel snel dat dit een leuke en gezellige branche is om in verder te groeien. Mijn interesse lag het meest bij ‘luchtvaart’ en heb me hier verder in verdiept, Ik heb gewerkt bij diverse airlines. Ik werk hier nog steeds met veel plezier! 

2004

Azië en Midden-Oosten

China, Filipijnen, Indonesië, Iran, Italië, Jordanië, Maleisië, Marokko, Spanje, Thailand, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten

Bekijk mijn allermooiste reisfoto's

Écht op reis TIP van Minerva

Hoe vér kun je gaan... heel ver… Filipijnen! Zoveel eilanden, zoveel te ontdekken. Van de prachtige regenwouden, jungles, vulkanen en rijstterassen naar de adembenemende watervallen en de witte stranden. Nog lang niet ontdekt door alle reizigers en dat maakt het nog zo mooi en avontuurlijk. Laat je verrassen, Filipijnen heeft het allemaal.