Reispaspoort Patrick

Patrick

Marketing Manager

Qua huishouden val ik heel duidelijk in de doelgroep van familiereizen. Ik heb namelijk een vrouw (Esther) en 2 kinderen (Sam en Tijn) waarbij sport (tennis en voetbal) naast het werk een grote rol speelt. In mijn werk vind ik het vooral leuk om met de diverse merken en doelgroepen van Adventure Specialists B.V. bezig te zijn want op de marketingafdeling werken we namelijk voor zowel Shoestring als Koning Aap. We proberen op verschillende manieren de mensen te inspireren om een van de vele mooie reizen met ons te maken. Naast gezelligheid en sport behoort reizen tot de leukste dingen van het leven! 

 

2013

Azië en Europa

Albanië, Bosnië en Herzegovina, Brazilië, Griekenland, Hongarije, India, Italië, Jordanië, Kroatië, Moldavië, Nepal, Portugal, Slovenië, Spanje, Sri Lanka, Tanzania, Thailand, Turkije, Vietnam

Bekijk mijn allermooiste reisfoto's

Écht op reis TIP van Patrick

In 2018 ben ik met Shoestring op reis geweest naar Vietnam. Tijdens deze reis beleef je de hectiek in de steden Saigon en Hanoi en Hoi An is vooral erg sfeervol. Vanuit Hoi An zijn we naar het dorpje Tra Que gefietst waar we eerst in de tuin hebben gewerkt en vervolgens zijn we met de geoogste ingrediënten gaan koken. We hebben zelf loempia’s (tam huu) en kleine pannenkoekjes (banh xeo) gemaakt. Ja en dan benoem ik de grootse attractie van Vietnam: het heerlijk eten. Ik wil snel weer terug!