Reispaspoort Thierry

Thierry

Product Manager

Wat begon als hobby is uiteindelijk mijn werk geworden. Net als veel collega’s begon ik ooit met backpacken. Hoe meer ik op reis was, hoe verslavender het werkte. Toen er hier een vacature kwam, heb ik dan ook geen moment getwijfeld.

2008

Azië

Albanië, Armenië, Australië, Azerbeidzjan, Bosnië en Herzegovina, Cambodja, China, Egypte, Georgië, India, Indonesië, Iran, Israël, Japan, Joegoslavië, Jordanië, Kazachstan, Kirgizië, Laos, Malediven, Maleisië, Marokko, Mongolië, Myanmar, Nepal, Nieuw-Zeeland, Noord-Korea, Oezbekistan, Oman, Palestijnse Gebieden, Bezette, Saudi-Arabië, Singapore, Slovenië, Sri Lanka, Thailand, Turkije, Turkmenistan, Verenigde Arabische Emiraten, Vietnam, Zuid-Korea

Bekijk mijn allermooiste reisfoto's

Écht op reis TIP van Thierry

De Perzische keuken is gezegend met de heerlijkste gerechten, maar die worden door Iraniërs bijna exclusief thuis genuttigd. Wanneer men uit eten gaat is het vooral om kebab te eten en de meeste restaurants cateren daar dan ook voor. In Yazd kun je voor eventjes een kijkje in de haast geheime culinaire wereld van Iran nemen. In het Orient Hotel geniet je van vegetarische hoogstandjes en minder bekende vleesgerechten, terwijl je vanaf het dakterras over de oude stad uitkijkt.